Skip to content

«М’ясо. Їжа свіжа»: відомий виробник курятини проводить ребрендинг фірмових точок торгівлі

«М’ясо. Їжа свіжа»: відомий виробник курятини проводить ребрендинг фірмових точок торгівлі

MHP is changing — ми трансформуємось на кулінарну компанію, стаючи ближче до нашого споживача! Цю трансформацію проходять усі напрями нашого бізнесу, тому ми вирішили провести ребрендинг фірмових точок торгівлі Наша Ряба.

 «М’ясо. Їжа Свіжа» —такий незвичний неймінг був обраний для реберендованих локацій. У назві оновлених магазинів, відображається загальна філософія як компанії, так і самої мережі торгівельних точок, що серед м’ясних магазинів є однією з найбільших в Україні.

«М’ясо. Їжа свіжа»: відомий виробник курятини проводить ребрендинг фірмових точок торгівлі

Саме такий магазин «М’ясо. Їжа свіжа» відкрито поряд з птахофабрикою «Оріль-Лідер» (Група МХП) за адресою: с. Єлизаветівка Петриківсього р-ну, вул. Хмельницького,1. Магазин працює кожного дня з 8:00 до 20:0
Ми змінюємо уявлення українців про сучасний продуктовий магазин! Від широкого асортименту смачних продуктів до зовсім нового в Україні рівню сервісу — ми установилии власні стандарти роботи і індивідуальний підхід до кожного гостя. Вам точно сподобається м’ясний асортимент: охолоджене м’ясо різних видів і заморожені напівфабрикати, м’ясо-ковбасні вироби, сендвічі, інша готова продукція, а також супутні товари. В магазині ви знайдете продукцію торгових марок «Наша Ряба», свіжомаринована курятина «Наша Ряба апетитна», «Бащинський»,  «Легко» та «Kurator» — бренд української курятини для Horeca. Сімейна атмосфера, позитивні емоції, приємні для клієнтів ціни — те, що відрізняє нас від інших торгових мереж. Ми впевнені в якості  та безпеці продукції, що б ви повернулися до нас знову і знову!

Родзинкою магазину є ситна шаурма і поживний апетитний донер. В хрусткому лаваші або піті, з вишуканими авторськими соусами і виключно корисними інгредієнтами (ми не використовуємо капусту, тільки свіже листя салату) — наша їжа подарує задоволення всім поціновувачам витонченого смаку. Спробувавши нашу шаурму і донер одного разу, ви запам’ятаєте їх назавжди, обов’язково захочете ще!

Ми створюємо нову культуру споживання для України!

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: