Skip to content

Оріль-Лідер увійшло в ТОП економічного рейтингу

ОРІЛЬ-ЛІДЕР

Успіх птахофабрики «Оріль-Лідер» відзначено незалежною бізнес-нагородою «Лідер галузі 2020» за підсумками економічного рейтингу. Підґрунтям для нагородження стали результати рейтингу суб’єктів господарювання України. ПРАТ «Оріль-Лідер» отримало «Золото» серед господарських товариств за показником «Коефіцієнт оборотності грошових коштів» . Дослідження провів Національний бізнес-рейтинг в Україні.

Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток підприємництва й економіки, підвищення рівня добробуту громадян нашої країни. Компанія «Оріль-Лідер» майже 20 років у складі Групи МХП виробляє курятину і завжди піклується про якість продукції, рівень сервісу. Ми старанно сплачуємо податки, будуємо відносини з клієнтами й партнерами на основі довіри й доброчесності.

ОРІЛЬ-ЛІДЕР

Дякуємо всій команді «Оріль-Лідер» за загальну перемогу.

                МХП – не тільки лідер у сфері агропромислового виробництва, це один із найбільших роботодавців та платників податків, важливий інвестор на рівні областей і громад.

Птахофабрикою «Оріль-Лідер» та філіями підприємства у продовж  12 місяців 2020 року було сплачено понад 126 млн грн податків в бюджети всіх рівнів.

Зокрема більше 35 млн грн до місцевого бюджету.

Майже 5 млн грн воєнного збору.

1,5 млн грн екологічного податку.

ЄСВ — 63,6 млн грн . Своєчасна сплата ЄСВ гарантує громадянам право на соціальний захист, а це: соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати.

                Крім податків, птахофабрика «Оріль-Лідер» разом з благодійним фондом «МХП-Громаді» інвестувала в соціальні корпоративні проєкти більше мільйона гривень в селах, де розташовані потужності підприємства!

ПИШАЄМОСЯ РЕЗУЛЬТАТАМИ СВОЄЇ РОБОТИ

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: