Skip to content

Усе задля безпеки містян: у Дніпрі обрізують дерева по вул. Мандриківській

У Дніпрі обрізують дерева по вул. Мандриківській

Мешканці вул. Мандриківської у Дніпрі звернулися до міської ради з проханням омолодити дерева на своїй вулиці, а аварійні – видалити.

«На щастя, інцидентів з цими деревами у нас на вулиці не було. Але старі дерева потрібно доглядати, своєчасно омолоджувати, аби вони ненароком не впали на людей або авто. Декілька дерев аж видно, що вже сухі та небезпечні. Тож ми звернулися на гарячу лінію міськради, і нас почули», – каже місцева мешканка Ірина Іванівна.

Крім того, щодо дерев по вул. Мандриківській до міськради звернулася поліція.

У Дніпрі обрізують дерева по вул. Мандриківській

«Відділ безпеки дорожнього руху постійно проводить таку роботу: при виявленні небезпечних дерев направляє відповідні звернення до міської ради Дніпра. Це стосується дерев, які перешкоджають руху транспорту або закривають дорожні знаки. Сьогодні ми бачимо реакцію на наші звернення», – зазначив пресофіцер патрульної поліції Павло Карманов.

По вул. Мандриківській усього видалять 16 аварійних дерев, а омолодять близько 30. Такі роботи проводяться взимку, аби не завдати шкоди зеленим насадженням.

У Дніпрі обрізують дерева по вул. Мандриківській

«Комісія департаменту благоустрою та інфраструктури обстежила дерева, щодо яких нам надходили скарги. І лише після цього ми виїхали безпосередньо на локацію. Із заявками щодо аварійних дерев містяни можуть звертатися на гарячу лінію міської ради (732-12-12) або залишати заявку у контакт-центрі», – додав начальник проєктно-виробничого відділу КП «Міськзеленбуд» ДМР Сергій Овчаренко.

У Дніпрі обрізують дерева по вул. Мандриківській

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: