Skip to content

З негодою впорались: у Дніпрі автошляхи – проїзні, тротуари і бульварні частини прибирає мінітехніка

У Дніпрі для ліквідації наслідків циклону на міських магістралях працювало 119 одиниць спецтехніки. З них 63 – снігоприбиральні машини, які також обробляли дороги протиожеледними матеріалами, 18 одиниць снігоочисних машин, 9 самоскидів і 11 навантажувачів. За добу використано понад 3 400 тонн суміші.

«З початком циклону техніка передусім обробляє автошляхи протиожеледними матеріалами. А вночі, коли на дорогах мінімальна кількість транспорту, спецмашини очищають магістралі від снігу, щоб вже на ранок автошляхи були проїзними. Наразі велика техніка працює на підйомах/спусках, зокрема й на просп. Д. Яворницького, вул. 6-ї Стрілецької дивізії, вул. Січових стрільців, М. Грушевського, а також на мостах, шляхопроводах», – розповіла начальниця відділу благоустрою управління з благоустрою міста ДМР Світлана Літвінова.

Водночас мінітехніка задіяна у прибиранні снігу на основних тротуарах, бульварах, перехрестях, а також у скверах.

За словами Світлани Літвінової, такі роботи тривають не лише у центрі, а й у різних районах міста, на основних автомагістральних територіях: «Там, де мінімашини не можуть проїжджати, комунальники очищають вручну. Переважно це перехрестя, пішохідні переходи, місця біля лавочок на бульварах, у скверах, а також зупинки громадського транспорту. Загалом по місту працюють 16 бригад. Це близько 200 комунальників».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: