Skip to content

Допомога МХП для подолання епідемії COVID-19 у 2020 році

Допомога МХП для подолання епідемії COVID-19 у 2020 році.

Починаючи з квітня, працівники МХП передали в медичні установи України понад 400 тис. засобів індивідуального захисту, близько 1400 одиниць медичного обладнання, 6 тис. літрів антисептичних засобів тощо. Загальний внесок МХП у боротьбі з коронавірусом склав понад 85 млн грн.

Допомога здійснювалася трьома шляхами. По-перше, МХП перерахував 55 млн грн до загальнонаціонального фонду протидії коронавірусу.

З ініціативи голови правління МХП Юрія Косюка, компанія також взяла на себе відповідальність бути головним помічником у подоланні епідемії в Черкаській та Вінницької областях, де зосереджені основні потужності холдингу. На потреби 216 медзакладів цих регіонів було виділено ще 29 млн грн. Кошти були використані на закупівлю засобів індивідуального захисту, апаратів ШВЛ, кисневих концентраторів, моніторів пацієнта, тестів та антисептиків.

Допомога МХП для подолання епідемії COVID-19 у 2020 році.

Третій напрям роботи компанії – підтримка медиків в інших областях, де базуються підприємства МХП. Були охоплені 46 медичних установ в 10 областях України.

Птахофабрика «Оріль-Лідер» (група МХП) допомагала долати пандемію на Дніпропетровщині. З самого початку підприємство  надавало засоби індивідуального захисту та засоби дезинфекції поліцейським та медикам. При перших випадках захворюванності в с. Єлизаветівка обробляли вулиці дезинфікуючим розчином. В період карантинних обмежень допомагали незахищенним верствам населення продуктовими наборами.

Допомога МХП для подолання епідемії COVID-19 у 2020 році.

«Оріль-Лідер» в 2020 році власними силами та коштами здійснила капітальний ремонт амбулаторії в с. Єлизаветівка та закупила необхідне обладнання. У межах проєкту «Лікар для села» привозили професійних фахівців, що б медицина була якіснішою і доступнішою для мешканців.

 У 2020 році підтримка медицини підприємствами Групи МХП  вийшла на якісно новий рівень.

За матеріалами www.ukrinform.ua

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: