Skip to content

1000 гривень за голос: стало відомо, чому Загід Краснов підвищив ціни за «прихильність» виборців (Відео)

Стало відомо, чому Загід Краснов підвищив ціни за "прихильність" виборців (Відео)

У Дніпрі претендент на крісло мера Загід Краснов підозрюється у багатьох маніпуляціях і підкупах голосів. У соціальних мережах та месенджерах масово розповсюджують повідомлення з пропозицією продати свій голос у 2-му турі місцевих виборів за 1000, а подекуди і за 1500 гривень. Хоча за голос у 1-му турі пропонували у два рази менше. Скандал щодня набирає чималих обертів, а винні досі не покарані.

Звичайно, Краснов неодноразово намагався відбілити свою репутацію, наприклад, поливаючи брудом опонента, але всі спроби безрезультатні. Дуже хотілося, щоб претендент на крісло мера з таким же запалом відстоював інтереси дніпрян. Але всі ми пам’ятаємо, яким було місто за часів, коли Краснов був «директором міськради». До міністрів йому підлеститись не вдалося, а ось до Олега Царьова, так. Хоча зрозуміло, чому вони знайшли спільну мову — незаконно дерибанити міську землю — було вигідно обом. Заради таких перспектив Краснов не шкодує навіть тисячу гривень за голос!

«Цього пана я знаю вже дуже давно, ще з 2003 року, з «Помаранчевої революції». Зараз деякі дніпряни говорять «аби НЕ Філатов», «а давайте ми все змінимо», «проекспериментуємо». І це в області, яка знаходиться на кордоні з війною, в час пандемії та при економічній кризі, в ту годину, коли ми не знаємо, що буде с Конституційнім судом. Люди, якщо ви хочете експериментувати, то час об’єднуватися. Бо хто такий Краснов ми усі знаємо, і якщо хтось думає, що людина, яка була на початку 90-х тренером з карате, я не кажу про бандита чи ще щось, і він прийде на місце Бориса Філатова й буде активно працювати? Аби нам, дніпрянам, було добре? Мені здається, ми вже бачили, як це було з Царьовим, Лазаренком, Медведчуком, Тимошенко, Ющенко», — розповів дніпровський активіст Тимофій Хом’як.

Нагадаємо, у Дніпрі створили фільм про те, як Загід Краснов зробив кримінальну кар’єру у лихих 90-х. Після роками дерибанив міський бюджет та землю разом з сепаратистом Царьовим. А тепер мафіозний клан Краснова знову хоче прорватися до влади, щоб знову грабувати Дніпро.
Сьогодні прислужники Загіда пропонують продати голос за жалюгідну подачку, депутат від Загіда попався на тому, що роками ґвалтував дітей. А завтра дагестанська мафія буде насилувати все місто

«Їх треба зупинити, поки вони не знищили Дніпро!», — роблять висновки автори документального фільму:

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: