Skip to content

«Дніпрогаз» рекомендує передавати показання лічильників з фото через Viber

«Дніпрогаз» рекомендує передавати показання лічильників з фото через Viber

         Через чат-бот 7104ua у месенджері Viber клієнти АТ «Дніпрогаз» можуть підтвердити передані показання лічильників газу фотографією. Після введення показань з клавіатури телефону чат-бот пропонує споживачу завантажити фото лічильника. Додати знімок приладу обліку можна з галереї смартфону швидко та зручно.

         Функція завантаження фото у чат-боті 7104ua у месенджері Viber створена з метою коригування показань лічильників газу, що були внесені з помилками. Раніше для виправлення помилково переданих показань споживачу газу потрібно було звертатись до газової компанії із відповідною заявою та чекати на контролера, який мав скласти акт та підтвердити реальні показання лічильника. Із впровадженням нової функції у чат-боті 7104ua зазначена процедура перевірки надісланих даних за допомогою фото відбувається автоматично.

         «Ми систематично працюємо над вдосконаленням дистанційних сервісів для споживачів газу. Зчитування показань приладів обліку через фото раніше вже було реалізовано у мобільному додатку 104 Mobile Light для iOS, — зазначають у прес-службі АТ «Дніпрогаз». – Фотофіксація відлікового механізму лічильнику через Viber дозволить своєчасно та оперативно коригувати помилки клієнтів при передачі показань».

         Станом на 1 жовтня 2020 року понад 13 тис дніпрян вже оцінили переваги користування чат-ботом 7104ua у Viber. Окрім передачі показань, у чат-боті можна відслідковувати баланс за особовими рахунками (до 5 адрес), переглядати історію платежів за газ та його доставку, а також оплачувати послуги онлайн. Мешканці Дніпра та Дніпровського району також мають можливість скористатися іншими дистанційними онлайн-сервісами: «особистим кабінетом» на сайті 104.ua, мобільними додатками 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iOS.

         Спеціалісти «Дніпрогазу» нагадують, що згідно з Кодексом ГРМ побутовий споживач зобов’язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показники лічильника газу та протягом п’яти діб (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ, щоб уникнути розбіжностей у розрахунках із газопостачальною компанією.

         Щоб скористатись паблік-аккаунтом 7104ua, необхідно відкрити Viber, обрати розділ меню «QR-код», після чого навести камеру Вашого гаджету на зображення з наведеним нижче QR-кодом. Після зчитування коду Ви зможете зайти до паблік-аккаунту 7104ua.

«Дніпрогаз» рекомендує передавати показання лічильників з фото через Viber

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: