Skip to content

На виборчих дільницях у школах Дніпра буде забезпечено інфекційну безпеку, — департамент гуманітарної політики міськради

25 жовтня у приміщеннях 318 закладів освіти та культури Дніпра будуть працювати виборчі дільниці. За словами начальниці управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Оксани Салогуб, усі вони забезпечені всім необхідним для інфекційної безпеки.

«За інформацією керівників цих закладів, усі вони забезпечені технічними та дезінфікуючими засобами, антисептиками для рук. У приміщеннях нанесено розмітку для дотримання соціальної дистанції та обладнано окремі кабінки для голосування осіб з підвищеною температурою. У наявності контейнери для утилізації засобів індивідуального захисту. Приходьте 25 жовтня – безпеку буде забезпечено!», — зазначила Оксана Салогуб.

Крім того, начальниця управління освіти нагадала, що на вході до дільниць проводитиметься температурний скринінг. У день виборів тут регулярно буде проводитись прибирання та провітрювання приміщень для голосування. А після закінчення роботи комісій приміщення повністю продезінфікують.

Тим часом учні закладів середньої загальної освіти йдуть на канікули – з 22 по 30 жовтня. Вони зможуть отримувати індивідуальні консультації вчителів та брати участь у різноманітних шкільних заходах – усе в онлайн форматі. Наразі за даними щоденного моніторингу, останніми днями спостерігається стійка тенденція до зниження захворюваності на COVID-19 серед учнів шкіл міста.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: