Skip to content

Інфекційна безпека на всіх 425 виборчих дільницях Дніпра буде дотримана

Інфекційна безпека на всіх виборчих дільницях Дніпра буде дотримана

Один з етапів підготовки до місцевих виборів 2020, які відбудуться 25 жовтня, – забезпечення виборчих дільниць необхідними спецзасобами та інформаційними матеріалами у зв’язку із карантинними обмеженнями. У Дніпрі усі 425 виборчих дільниць забезпечені усім необхідним.

Інфекційна безпека на всіх виборчих дільницях Дніпра буде дотримана

«Ми забезпечуємо усі виборчі дільниці нашого міста дезінфікуючими засобами для рук, поверхонь та підлоги, масками для виборчих комісій, жовтими стрічками для розмітки безпечної дистанції, безконтактними термометрами. Також ми розробили інформаційні матеріали, які будуть розміщені на дільницях», — повідомив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Крім того, передбачені запасні термометри та маски для виборців, які з якихось причин прийдуть на дільницю без засобу індивідуального захисту.

Інфекційна безпека на всіх виборчих дільницях Дніпра буде дотримана

«Ми передбачаємо, що дійсно деякі люди можуть прийти на дільницю без маски або по дорозі з нею може щось статися, тож ми забезпечуємо певний відсоток додаткових масок. Також є запасні термометри, якщо на якійсь дільниці термометр вийде з ладу», — каже Артем Нідєлько.

Для тих людей, у яких при вході буде виявлена підвищена температура, буде окрема кабінка та урна для голосування з відповідними позначками. Також відомо, що кожні чотири години приміщення, де розташовані виборчі дільниці, оброблятимуться спеціальними розчинами. Раз на дві години оброблятимуть ті зони, з якими частіше контактують виборці: дверні ручки, кабінки для голосування, столи.

Зараз представники районів отримують у департаменті з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформації політики Дніпровської міської ради ці засоби. Протягом одного-двох днів їх розвезуть на дільниці.

Інфекційна безпека на всіх виборчих дільницях Дніпра буде дотримана

«Ми відповідаємо за забезпечення 32 виборчих дільниць. Сьогодні отримуємо усе необхідно, аби виборчий процес 25 жовтня був безпечним», — каже представниця Соборної районної у м. Дніпрі ради Інна Супрун.

За дотриманням карантинних норм на виборчих дільницях слідкуватимуть працівники поліції.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: