Skip to content

Вже 400 дерев висадили в місті співробітники Інспекції з питань контролю за паркуванням у рамках декадника #Дніпро_квітучий

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

У Дніпрі співробітники Інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради долучилися до висаджування дерев у рамках міської комплексної програми з озеленення, яку ініціював міський голова Борис Філатов, та декадника #Дніпро_квітучий.

«Ми зацікавленні в озелененні, бо розуміємо, що живемо в промисловому місті. Також у місті велика кількість машин, і тому повітря загазоване і забруднене. Тому дуже важливо проводити озеленення. Окрім цього, у місті прибирається та зрізаються аварійні дерева, і тому важливо, щоб на їх місці з’являлися нові. Для цього ми знайшли для висадки нові місця в середмісті і узгодили їх з КП «Зеленбуд». Сьогодні ми висадили останні 70 саджанців у центральній частині міста вздовж паркувальних місць і вулиць замість аварійних дерев. Загалом за цей тиждень наші співробітники висадили 400 дерев», — розповів начальник інспекції з питань контролю за паркуванням Володимир Бацун.

На вулиці Виконкомівській, 14 біля безкоштовної паркувальної зони було висаджено 10 кленів.

«Для того, щоб дерева прийнялися краще, ми заздалегідь придбали добриво, яке допомагає краще прижитися саджанцю саме в осінній період. Завдяки програмі з озеленення ми робимо місто більш зеленим і комфортним для містян. Окрім цього, під час спільної роботи наш колектив стає більш дружнім», — розповіла завідувачка сектором Інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради Карина Борисенко.

Також на місці аварійного дерева на проспекті Дмитра Яворницького, 67 Д з’явився новий клен.

Операторка Інспекції з питань контролю за паркуванням Ірина Іваницька вперше висадила дерево, і вона додала, що їй приємно зробити добру справу для міста

«Вирішила долучитися до програми з озеленення, бо розумію, наскільки це важливо у великому місті. Нові дерева необхідні для зменшення загазованості в місті, яке виникає від великої кількості автомобілів».

Нагадуємо, що в рамках комплексної програми з озеленення та декадника #Дніпро_квітучий в місті планується висадити 25 тисяч дерев та кущів.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: