Skip to content

Дніпрян закликають ввести в моду життя без наркотиків

Дніпрян закликають ввести в моду життя без наркотиків

З 15 по 20 жовтня Громадська спілка «Міжнародна Антинаркотична Асоціація», Дніпропетровська Обласна Громадська Організація «Дніпропетровський Центр Здорової Молоді» та  Громадська організація «РОБЛЮ ДНІПРО ЗДОРОВИМ» організовують «Міжнародний Антинаркотичний Конгрес «Дніпро 2020» під гаслом «ВВЕСТИ В МОДУ ЖИТТЯ БЕЗ НАРКОТИКІВ!!!» цей проект реалізується в рамках  «Програми розвитку місцевого самоврядування та висвітлення діяльності Дніпровської міської ради, її виконавчих органів та комунальних підприємств на 2017 — 2020 роки» за підтримки Дніпровської міської ради.

Захід відбудеться на території пансіонату «Лісний» у с. Орлівщина, Новомосковського району Дніпропетровської області.

Дніпрян закликають ввести в моду життя без наркотиків

«Мета нашого конгресу —  налагодження активної міжнародної співпраці між інститутами громадянського суспільства, органами місцевого самоврядування та місцевими органами державної влади, ЗМІ для обміну досвідом i поширення ycпішних практик в сфері профілактики наркозалежності та формування здорового способу життя, презентація та обговорення можливості асоціації міста Дніпро з ЕСАD (European Cities Against Drugs) – Європейські міста вільні від наркотиків. Ми прагнемо підвищення іміджу міста Дніпро, як сучасного та впливого міста в Україні та європейській спільноті», — наголосив Шуляк Олександр, координатор Міжнародної Антинаркотичної Асоціації в місті Дніпро, організатор заходу.

Учасники прес-конференції наголосили, що прагнуть закликати дніпряна вести здоровий спосіб життя, адже проблема наркотиків гостро стоїть у сучасному суспільстві. А нові типи наркотичних засобів з’являються ледь не щодня, і придбати їх можна навіть через інтернет.

Дніпрян закликають ввести в моду життя без наркотиків

«Конгрес збере  учасників із міста Дніпро, регіонів України та зарубіжжя з числа молоді, що проходить курс психо-соціальної реабілітації, а  також  музикантів і співаків, спортсменів та громадських діячів, представників влади, волонтерів, політиків та блогерів,  лікарів, психологів та багато інших.

Міжнародний Антинаркотичний Конгрес «Дніпро 2020» буде проводитись з дотриманням карантинних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. У зв’язку з цим багато панельних дискусій, лекцій, тренінгів будуть відбуватись в онлайн-режимі», — підкреслила Канчура Тетяна, волонтерка ГО «Роблю Дніпро Здоровим», організаторка заходу

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: