Skip to content

Під прокуратурою Дніпропетровщини вимагали розслідування фактів корупції в Раївській ОТГ

80 мільйонів на реконструкцію парку, якого немає, захоплення земель громади, підкуп виборців. Під прокуратурою Дніпропетровської області озвучили усі «досягнення» на посаді голови Раївської ОТГ Мартиненка та місцевого бізнесмена Володимира Роя. Організатори акції вимагають від правоохоронців звернути увагу на протиправні дії чиновника та підприємця та вжити відповідних заходів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Стопкор.

«В Раївській ОТГ під прикриттям прокуратури працює ОЗУ в складі підприємця Роя та голови ОТГ Мартиненка. Чомусь прокуратура та поліція не реагують на ті факти, які озвучує громадськість. А саме – щодо свиноферм, які підприємець Рой розташовує під житловими будинками у селі Лубянівка. Ми особисто відвідували це село і самі переконались, що жити там від постійного смороду неможливо. Постійний сморід, люди не можуть відчинити вікна. Також фактом є будівництво у місті Синельникове парку, яке триває уже близько п’яти років. На реконструкцію парку виділили 80 мільйонів гривень, та на даний час реконструкція не завершена», — зазначив активіст руху «За чесні вибори» Максим Томілов.

Раніше активісти звернулись до ГУ НП у Дніпропетровській області із заявою про підкуп виборців з боку голови Раївської ОТГ Мартиненка.

Також написали заяву про перешкоджання журналістській діяльності під час спроби встановити особу загарбника землі комунальної власності. Цю ділянку, за даними журналістів, привласнив бізнесмен Рой. Там розміщується його підприємство. На території працює приватна охорона, а від сторонніх очей свій бізнес Рой загородив бетонним парканом. Огорожу встановив прямо на дорозі.

У поліції Дніпропетровщини пообіцяли вивчити усі факти.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: