Skip to content

Дніпровські студенти можуть отримати грошову винагороду і престижну роботу в майбутньому: що треба робити


Стартував вже VI Конкурс для студентів закладів вищої освіти в рамках соціального проєкту “Scholarship в Україні”. За умовами конкурсу студенти мають змогу отримати один з трьох грантів на освіту або додаткові навчальні конкурси. Грантовий бюджет складає 63000 грн.

Для роботодавців – погляд у майбутнє


Проєкт є не тільки фінансовою підтримкою української молоді, але й платформою для саморозвитку та самовдосконалення

«Соціальний проєкт «Scholarship в Україні” націлений на підтримку студентів не тільки у фінансовому плані ,а й дати молоді змогу повірити в себе та в свої можливості, можливість навчитися лідерським якостям, будувати комунікації та набути нових навичок, які неодмінно стануть їм у пригоді у подальшому житті. Це вже 6й конкурс поспіль, який ми, компанія Сайбер Шарк, організовуємо з партнерами – грантодавцями. Ми раді, що все більше представників малого та середнього бізнесу підтримують наш проєкт та коло наших інформаційних партнерів також розширюється: це не тільки представники закладів освіти міст України, а й представники ЗМІ, територіальні громади, які також долучаються до мотивації своїх мешканців, молодіжні організації. Цього конкурсу до нас приєднався місцевий молодіжний центр «Освіторіум»», — наголошує Юлія Валуєва — керівник соціального проєкту “Scholarship в Україні”

Під час оцінювання робіт партнери проєкту шукають також і потенційних співробітників для майбутнього працевлаштування. Олена Острініна, керівник VIP banking РадаБанк та сертифікований бізнес-коуч, наголошує, що цей проєкт – підтримка національного інтелекту.

«Талановита молодь – це наше майбутнє. Мене дивує високий рівень і неймовірні ідеї для стартапів від учасників. Завдяки таким проєктам ми маємо можливість придивитися до тих, кого потім запросимо працювати до нас. Моя порада – не лише якісно готуйте матеріали та презентацію, але і проживайте свій текст, адже цікавість – це бензин для життя!», — каже вона.

Гроші на навчання, а не на забаганки


В межах конкурсу  надається 3 окремих гранти по 15 000 грн та заохочувальні грошові призи для переможців, які посядуть другі та треті місця, а саме : по 5000 грн та 2000 грн у відповідності. Організатори

«До мотивації наших учасників долучаються наші партнери, які входять до складу журі, вони надають безкоштовні  консультації студентам, проводять вебінари з актуальних тем, надають знижки на курси, які викладають, дехто пропонує практику чи робоче місце на своєму підприємстві. З кожним конкурсом можливості для учасників «Scholarship в Україні» стає дедалі більше та цікавіше. Наша команда розуміє, як важливо щоб наша молодь відчувала, що її є кому підтримати та надихнути на нові звершення, допомога надати правильну траєкторію у досягненні мрій. Важливо, що мотивація є і матеріальна, але ці кошти можна використати на навчання, але просто щось собі купити, І це доцільне та раціональне використання матеріальної винагороди», — наголошує Юлія.

Ковальчук Марина, заступник голови студентського парламенту факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів зазначає, що у кожного свої особливості під час написання таких робіт.

 «Потреба в пізнанні — одна з головних людських потреб, на основі якої відбувається освоєння індивідом багатовікового людського досвіду. У різні періоди життя людини змінюються об’єкти його інтересу, форми і способи придбання знань, проте потреба в пізнанні як внутрішньо властиве людині властивість, з роками не тільки не притупляється, але і отримує свій подальший розвиток. Я вважаю, що найскладніше – це пошук інформації, враховуючи скільки її є в інтернеті. Її треба систематизувати і обробити. Загалом, це чудова нагода усім нам спробувати себе у цікавих сферах та навчитися, а також отримати винагороду за свій проект», — каже вона.

Хто може взяти участь у конкурсі



Взяти участь у конкурсі можуть освітяни будь-якого українського закладу вищої освіти ,які навчаються 3 2-4 курсі., та магістри у тому числі, факультет та професійний напрямок не має значення. Учаснику для участі необхідно написати статтю аналітичного типу з певними рекомендаціями щодо ситуації, розглянутій у роботі.

Теми обрані в сфері економіки та маркетингу:
Тож, перший грант від компанії ProFlowers.ua з доставки квітів та подарунків з темою
«“Онлайн-продажі: тактики думаючого покупця або на що варто звернути увагу“ – подати заявку на сторінці https://proflowers.ua/page/scholarship.


Другий грант від компанії Posylka.net, яка надає сервіс з відстеження посилок та вантажів, з темою : “Роль трекінгових сервісів на сучасному ринку онлайн-продажів”. Подати заявку можна за посиланням https://posylka.net/uk/scholarship.


Третій грант від компанії AVTOBOOM — компанія, яка займається підбором та поставкою «під ключ» автомобілів із Америки з темою
  “Сучасний ринок авто в Україні: тенденції та перспективи розвитку“. Деталі та умови за посиланням https://avtoboom.com.ua/scholarship/ 

Зверніть увагу, заявки та роботи надсилати до 14 грудня 2020 року. Надалі роботи будуть перевірятися і обрані три найкращі роботи з кожної теми будуть запрошені до захисту перед журі.

Подати заявку можна на сайті проєкту  https://scholarship.in.ua/   або на сторінці грантонадавача з конкретної теми заповнити форму. Або писати на поштову адресу [email protected].

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: