Skip to content

Родичі загиблих воїнів вимагають розслідування факту державної зради

Дніпропетровська територіальна організація політичної партії «Європейська солідарність» підтримує вимогу родичів загиблих в українсько-російській війні щодо створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для розслідування можливої державної зради.

Зірвана операція українських спецслужб з вивезення в Україну російських найманців та бійців ПВК Вагнера — військових злочинців, які вчинили безліч кривавих злочинів на нашій землі. Вимагаємо негайного публічного розслідування, встановлення та покарання винних!, — йдеться у заяві на сторінці фб «ЄС» у Дніпропетровській області.

Для громадян Дніпропетровщини, яка була й залишається форпостом боротьби проти російської агресії, це має особливе значення. Понад 25 тисяч наших героїв-земляків брали участь в АТО/ООС. Захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, загинуло 593 наших героїв. Ми будемо про них пам’ятати завжди. Тисячі підписів наших земляків під петицією родичів загиблих в українсько-російській війні будуть свідченням нашої солідарності з родинами полеглих героїв, нашої єдності в боротьбі з зовнішнім ворогом та його поплічниками при владі. Україна переможе!

Максим Курячий, народний депутат VIII скликання, член партії «ЄС», звернувся до Дніпрян та жителів області та підкреслив необхідність підтримати петицію:

Операцію з вивезення в Україну російських найманців з ПВК Вагнера було зірвано! Ті, на чиїх руках кров наших хлопців, залишаються непокараними. Чому так? Кому вигідно та чи не є це державною зрадою? Близькі та родичи загиблих воїнів-героїв вимагають створення слідчої комісії, яка має відповісти на всі ці запитання.

На сайті ВР створено петицію.

Закликаю всіх небайдужих, однодумців, патріотів підписати петицію щодо розслідування справи «вагнерівців»!

Петицію можна підписати за посиланням

Родичи загиблих воїнів вимагають розслідування факту державної зради

Категория: Архив, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: