Skip to content

Дніпрян запрошують заробити за допомогою креативу та знань

Дніпрян запрошують заробити за допомогою креативу та знань

Соціальний проєкт «Scholarship в Україні” надає можливість молодим людям з різних куточків України не тільки отримати грошову винагороду на своє навчання та розвиток, а й прокачати свої скіли в різних цікавих напрямках, познайомитися з цікавими людьми. Проєкт націлений на підтримку студентів, дати молоді змогу повірити в себе та в свої можливості. Дніпровських студентів закликають не проґавити такий унікальний та цікавий шанс.

Заохочення та призи

«В межах конкурсу  надається два окремих гранти по 10 000 грн та заохочувальні грошові призи для переможців, які посядуть другі та треті місця, а саме : по 3000 грн та 1000 грн у відповідності. Під час проєкту учасники не тільки мають змогу поспілкуватися та задати актуальні питання, які їх турбують, до запрошених експертів проєкту, які входять до складу нашого незалежного журі. Наше журі не тільки компетентне в багатьох напрямках, але й це люди, які готові ділитися досвідом, витрачати свій вільний час для мотивації нашої молодь до свого розвитку та думок щодо свого майбутнього вже зараз. Учасники отримують досвід ведення комунікацій, публічних виступів та розширюють своє коло корисних знайомств. Це чудова можливість отримати цікавий досвід та матеріальне заохочення», наголошує Юлія Валуєва — керівник соціального проєкту “Scholarship в Україні”

Дніпрян запрошують заробити за допомогою креативу та знань

Взяти участь у конкурсі можуть освітяни будь-якого українського закладу передвищої освіти (коледжі технікуми, професійні училища, ліцеї), які навчаються на 2-4 курсі., факультет та проф.напрямок не має значення.

«Учаснику для участі необхідно написати статтю аналітичного типу з певними рекомендаціями щодо ситуації, розглянутій у роботі. Що стосується теми, то як і у минулому конкурсі, ми з грантонадавачами вирішили надалі розглядати теми направленні на підвищення фінансової грамотності нашої молоді. Тому перший грант від компанії «ТурбоЗайм»  — сервісу з підбору кредитних послуг надається  за роботу на тему «Фінансова грамотність як складова успішного життя» — деталі за посиланням https://turbozaim.com.ua/college/. Другий – від фінансового ресурсу Фінансович за роботу на тему: Як захистити себе від фінансових шахраїв в онлайні» — деталі тут https://finansovich.com.ua/grant-2020/ . Це доволі актуальні теми, і чим раніше наша молодь порине у вивчення цих проблем , тим успішніше буде їх майбутнє», — наголошує Юлія.

Без плагіату, але з креативом

Володимир Зелений — в.о. директора Верхньодніпровського коледжу ДДАЕУ, координатор сектору фахової передвищої освіти Науково-методичної ради МОН наголошує, що такі проекти корисні і важливі, адже досить керуватись стереотипом «держава подбає».

«Окрім класичної освіти  треба і варто брати участь у таких проектах, адже вони дають можливість реалізувати потенціал, отримати певний «науковий буфер», репутацію та заохочення. Також роботи перевіряються на антиплагіат – це моральний аспект, який важливий, порядність», — наголошує він.  

Дніпрян запрошують заробити за допомогою креативу та знань

Юлія Істапенко — HR бізнес-партнер компанії “Розенталь Груп” наголошує, що вона, як член журі також звертає увагу на те, наскільки емоційною та щиро людина захищає свою роботу. «Я також пропоную здобувачам свої консультації як тренер-ментор. І завжди наголошую, що захист, емоції – це не менш важливо, аніж зміст, від цього також залежить перемога», — каже вона.

Дніпрян запрошують заробити за допомогою креативу та знань

Заявки та роботи надсилати до 14 грудня 2020 року.

Надалі роботи будуть перевірятися і обрані три найкращі роботи з кожної теми будуть запрошені до захисту перед журі.

Подати заявку можна на сайті https://scholarship.in.ua/ або на сторінці грантонадавача з конкретної теми заповнити форму. Або писати на поштову адресу [email protected] .

Карантин вніс свої особливості – якщо його подовжать, захист робіт пройде онлайн. Але це не завадить журі обрати цікавих, креативних та талановитих, які реалізовують свої стартапи та ідеї!

Уляна Романова

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: