Skip to content

У Дніпрі визначили переможців конкурсу соціальної реклами «Крик»

У Дніпрі визначили переможців конкурсу соціальної реклами «Крик»

31 серпня у Дніпрі на новій пішохідній частині вулиці Короленка відбувся фінал конкурсу соціальної реклами «Крик». Серед 68 учасників визначили трьох переможців, які отримали винагороди на загальну суму 22 тис. грн. Також їх роботи розмістять у газеті «Наше місто», на сайті Дніпровської міської ради та на бордах міста.

«Другий рік поспіль ми проводимо конкурс соціальної реклами «Крик». У порівнянні з першим роком втричі зросла кількість учасників — з 25 до 68. Я дуже рада, що у нашому місті є така соціально активна молодь, яка своєю творчістю підіймає настільки важливі теми. У порівнянні з минулим роком якість робіт значно зросла. Надалі ми з колегами хочемо зробити цей конкурс всеукраїнським та профорієнтаційним. Я сподіваюся, що наш конкурс стане мостом, який буде зв’язувати молодь, що шукає роботу, з роботодавцями», — зазначила заступниця директора департаменту, начальниця управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Одарка Біла.

Учасниця конкурсу Марія Калініченко  представила роботу на  тему гендерної рівності: «Такі конкурси необхідні, і їх потрібно проводити частіше. Це досвід з дизайну, який дозволяє зрозуміти, як краще будувати свою роботу надалі. Також — це можливість торкнутися соціально важливих тем».Для учасниці Катерини Лушні — це нагода проявити себе і продемонструвати свою роботу:

«Завдяки конкурсу про нас, молодь, дізнаються. У масштабах країни ми демонструємо, скільки в нашому місті багато талановитої молоді. Без  цього конкурсу у молоді не було такого завзяття до роботи з рекламою та соціальними проблемами».

Переможець конкурсу Сергій Кисіль  показав роботу, яку реалізував ще до конкурсу:

«Тільки я дізнався про конкурс, зрозумів, що це чудова можливість продемонструвати свою роботу. Робота говорить сама за себе. Це про жорстокість людей до тварин і про результат їх дій. Подібні конкурси важливі для молоді, й це гарна можливість для самореалізації».

До церемонії нагородження члени журі провели майстер-клас для учасників конкурсу та гостей на теми «Не мій крик», та як створити соціальний плакат та «Бренд міста Дніпро». Також на пішохідній частині вулиці Короленка була представлена виставка кращих 10 робіт, які обрали члени журі, та працювала фотозона.

Місця на конкурсі розподілили таким чином:

1 місце – Сергій Кисіль (10 000 грн);

2 місце – Анастасія Хижняк (7000 грн);

3 місце – Дар‘я Сисоєнко (5000 грн).

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: