Skip to content

Сучасний та зручний офіс : як виглядатиме оновлене приміщення соціального захисту населення міської ради по Соборному району

Сучасний та зручний офіс : як виглядатиме оновлене приміщення соціального захисту населення міської ради по Соборному району

У Дніпрі капітально ремонтують Центральне управління соцзахисту Соборного району. Його приміщення поділять на зони: для очікування, ресепшн, дитячий куточок, робочі місця.  З’явиться і вбиральня для маломобільних відвідувачів.

Не забудуть і про фасад – його оновлять, а біля облаштують зону відпочинку. Що змінити в управлінні – вирішували колективно. Для цього провели опитування як серед працівників, так і серед відвідувачів. АджЕ прямий діалог з громадськістю – концепція команди Бориса Філатова.

Дитячий куточок, ресепшн і сучасний офіс з’являться у Центральному управлінні соцзахисту Соборного району Дніпра. Його ремонтують як всередині, так і зовні. Зокрема, там облаштують два термінали для запису в електронну чергу, з’явиться в управлінні і вбиральня для маломобільних відвідувачів.

Рішення щодо того, як усе виглядатиме приймали колективно. Для цього опитали працівників і…відвідувачів!!! Адже прямий діалог з громадськістю – концепція команди Бориса Філатова.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: