Skip to content

На серпневій педагогічній онлайн-конференції говорили про безпечну та якісну освіту дітей Дніпра

На серпневій педагогічній онлайн-конференції говорили про безпечну та якісну освіту дітей Дніпра

У Дніпрі відбулася серпнева педагогічна онлайн-конференція для керівників закладів середньої освіти «Безпечна та якісна освіта дітям Дніпра». Вона відбувалася у форматі zoom-конференції в Ситуаційному центрі, що в приміщенні Дніпровської міської ради.

Представники департаменту гуманітарної політики, Держпродспоживслужби, ДСНС та керівники закладів загальної середньої освіти говорили про можливості надання безпечної та якісної освіти дітям Дніпра.

«Під час конференції ми підводимо підсумки минулого навчального року, а також ставимо основні задачі на наступний навчальний рік 2020 – 2021», — розповіла заступниця директора — начальниця управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Оксана Салогуб.

Так, під час конференції були обговорені питання проведення фахових конкурсів та перепідготовки педагогічних кадрів,  особливості організації протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину. Окрім цього учасники конференції обсудили забезпечення і дотримання правил безпеки життєдіяльності дітей при підготовці та функціонуванні закладів освіти. Загалом у серпневій педагогічній онлайн-конференції взяли участь 170 осіб.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: