Skip to content

«БеZVIZ Pre-party 1.5»: найгучніша музична подія осені цього року онлайн та офлайн

19 та 20 вересня на Монастирському острові в Дніпрі відбудеться «БеZVIZ Pre-party 1.5». Це вже традиційний музичний фестиваль, який цього року проходитиме в новому форматі: онлайн та офлайн. Захід відбудеться в рамках програми «Культурна столиця» за підтримки фестивалю «FaineМісто».

«Не дивлячись на карантинні обмеження, культурне життя в Дніпрі продовжується. «БеZVIZ Pre-party 1.5» — така назва через дистанцію у півтора метри, якої зараз люди повинні дотримуватися всюди, навіть на фестивалі. Глядачі та слухачі скучили за концертами, тож бажаючих потрапити 19 та 20 вересня на Монастирський острів багато. Гадаю, що дніпряни отримають заряд гарної музики та емоцій», — зазначив голова Художньої ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер.

Як розповів куратор проєктів програми «Культурна столиця» Вадим Гефтер, цьогорічний фестиваль проходитиме ще й на онлайн-платформі – hover.link. Деталі про онлайн-трансляцію – за посиланням https://bezviz.family/pre-party-online.

«Окрім офлайн фестивалю, буде дві онлайн трансляції: з Дніпра та Києва. Щодо офлайн концерту, то БеZVIZ  має бути без обмежень, але цього року вони необхідні для безпеки гостей фестивалю. На Монастирському острові буде забезпечена дистанція між глядачами, ми подбаємо про санітайзери. З собою необхідно мати маску», — каже Вадим Гефтер.

Поки що організатори не оголошують дати виступів усіх артистів, але вже відомо, що в Дніпрі виступатимуть «Ляпис 98», Karna, O.Torvald, «Сметана Band», «Гражданин Топинамбур».  

«Звичайно, цього року ми змогли запросити лише українських артистів, але лайнап минулого року ми не повторили. Головна сцена – офлайн, знаходитиметься на Монастирському острові. Буде також і онлайн трансляція з Дніпра та Києва. У столиці буде розташована хіп-хоп сцена», — додав арт-директор проєкту Павло Варениця.

Квитки, які були придбані на БеZVIZ -2020, що перенесли через карантин, дійсні на БеZVIZ-2021.

Для цього необхідно зареєструвати свій квиток на офіційному сайті фестивалю https://bezviz.family/, а також прийти на «БеZVIZ Pre-party 1.5» безкоштовно. Ті, у кого немає квитків на цьогорічний фестиваль, можуть придбати їх також на офіційному сайті, зазначила директорка проєкту Марія Гусєва.

«На Монастирському острові крім основної сцени працюватимуть фудкорти та ярмарок «БудьUA». Ми сподіваємося, що наші гості гарно проведуть час», — додала Марія Гусєва.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: