Skip to content

Тестування нової форми для соцпрацівників

У Дніпрі соцпрацівники, що обслуговують підопічних безпосередньо вдома, виходять на роботу в новенькій уніформі. Для них розробили футболки та рюкзаки із логотипом та написом «Департамент соціальної політики». Корпоративний одяг вже встигли оцінити як самі соцпрацівники, так і їхні підопічні.

«Можна сказати, що сьогодні  ми тестуємо уніформу. Всі ми брали участь у її розробці. Переглянули багато варіантів. Наразі комплект складається із футболки та рюкзака або сумки із логотипом. У холодну пору року будуть ще куртки-трансформери. Корпоративний одяг отримають 550 соцпрацівників міста», — сказала соціальна працівниця Анастасія Калманова.


У новій уніформі вийшла на роботу соціальна працівниця територіального центру з обслуговування пенсіонерів Ольга Карпікова. У неї 12 підопічних. За день, каже, обслуговує 5-6 чоловік.


«І футболка, і рюкзак мені дуже подобаються. По-перше, вони зручні та дуже доречні. Футболка універсальна та комфортна. А рюкзак взагалі незамінна річ, адже звільняє руки, і продукти носити набагато зручніше, ніж у пакетах. Мої підопічні вже оцінили оновлення, кажуть, що побачили мене здалеку. До того ж, на одязі та на рюкзаку є напис «Департамент соціальної політики». Це говорить оточуючим, що я соцпрацівник, тож люди, думаю, будуть десь допомагати, десь пропускати в черзі», — розповіла Ольга Карпікова.

Лілії Коржовій 85 років. Жінці важко ходити, тому вона звернулася до територіального центру по допомогу. Тепер вона підопічна Ольги Карпікової. Каже, що дуже задоволена ставленням соцпрацівниці і щоразу чекає її із нетерпінням.

«Я знаю, приблизно о котрій  має прийти Ольга, тому сідаю біля віконця і виглядаю. Раніше придивлялася до кожного обличчя, а тепер от знаю, що вона в спецодязі ходить, бачитиму  її здалека.  Це дуже добре, адже я стільки передач про шахраїв надивилася, лячно стало, а тепер впізнати соцпрацівника стане набагато легше», — поділилася враженнями Лілія Коржова.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: