Skip to content

Спорт для всіх: відбувся перший футбольний турнір серед комунальників Дніпра

У Дніпровській міськраді розповіли про роботу центрів надання адміністративних послуг

Змагання відбулися на стадіоні навчально-виховного комплексу №100 і у ньому взяли участь команди: КП «Дніпроводоканал», Інспекції з благоустрою та паркування, КП «Міський електротранспорт», КП «Дніпрометрополітен».

«Ідея проведення турніру у нас виникла після того, як ми дізнались, що у комунальних підприємств є свої футбольні команди. Дехто з них брав участь у змаганнях профспілок, а хтось самостійно збирався по четвергах після роботи для гри. Таким чином ми вирішили урізноманітнити дозвілля наших співробітників. Цей захід демонструє, що комунальники – це люди, які мають хобі та займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя», — розповів головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників Антон Андрієнко.

Спорт для всіх: відбувся перший футбольний турнір серед комунальників Дніпра

Технічний директор КП «Дніпровський метрополітен» Олександр Компанієць зазначив, що коли вони дізналися про проведення турніру, одразу вирішили взяти у ньому участь. Тим паче в їх комунальному підприємстві є своя команда.

«Моя команда складається з наполегливих і вольових до перемоги людей. Дуже важливо, що саме ці якості вони використовують у процесі своєї роботи», — додав Олександр Компанієць.

Начальник відділу евакуації інспекції по питанням контролю за паркуванням Віталій Бережний на турніри був капітаном збірної інспекцій: «Спорт нас об’єднує і допомагає налагоджувати взаємовідносини як у колективі, так і поза роботою. Проводити подібні турніри необхідно частіше. Завдяки грі колектив зближується і це дозволяє продуктивніше працювати».

По завершенні турніру  учасники отримали грамоти, футбольні м’ячи, медалі, кубки. Так, результати турніру наступні:

— перше місце — команда КП «Дніпровський метрополітен».

— друге місце — команда КП «Дніпроводоканал».

— третє місце — збірна команда інспекцій.

— четверте місце — команда КП «Міський електротранспорт».

Директор «Дитячої-юнацької спортивної школи № 2» Сергій Теодорович, який на турнірі був одним із арбітрів, зазначив, що всі команди грали від душі та задля своєї насолоди: «Усі відзначали, що такого футболу не зустрінеш навіть на рівні гри професійних команд. Такі турніри мають бути, людям вони цікаві і це, в першу чергу, активний відпочинок. Цей турнір посяде достойне місце серед інших аматорських, які відбуваються у Дніпрі». 

Спорт для всіх: відбувся перший футбольний турнір серед комунальників Дніпра

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: