Skip to content

Бритіш Американ Тобакко анонсувала продаж безтютюнових нікотинових паучів VELO у Дніпрі

На правах реклами 

18+ Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. 

Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Нещодавно компанія Бритіш Американ Тобакко представила в найбільших містах України свій новий продукт VELO, а тепер він доступний також у Дніпрі.

VELO ― це безтютюнові нікотинові паучі, які вже користуються попитом у світі. Вони  передбачають зручний спосіб споживання нікотину без диму і попелу, не створюючи дискомфорту для оточення. Нікотинові паучі компактні та зручні: їх без проблем можна використовувати у кінотеатрі, кафе, літаку та будь-якому іншому транспорті. До складу продукту входять: нікотин, мікрокристали целюлози, вода й ароматизатори.

«Споживачі VELO динамічні та відкриті новому. Трансформуючи всю індустрію, ми надаємо їм альтернативні продукти, які підходять будь-якому ритму життя. Сьогодні ми раді представити цей продукт і у Дніпрі», ― коментує Віталій Павлусь, директор комерційний Бритіш Американ Тобакко Україна. 

Поширеність паучів зумовлена ​​їхньою унікальною формулою, яка забезпечує тривале нікотинове насичення. Крім того, можна вибрати продукт, що містить необхідну кількість нікотину. Залежно від цього паучі бувають різної міцності: Easy, Medium, Strong або X-Strong. Вони також різняться між собою за смаком: м’ятні Polar Mint, Ice Cool, Freeze та ягідні Berry Frost. Для повнолітніх курців, які вирішили вперше спробувати продукт, рекомендується почати знайомство з найлегшої  міцності – Easy.

Використовувати VELO дуже легко: треба лише розмістити пауч між яснами і верхньою губою. Тримати пауч рекомендується до 30 хвилин. Після використання паучі викидають в урну для сміття або кладуть у спеціальний відсік в упаковці. Докладну інструкцію ви знайдете на етикетці продукту та сайті VELO.

Придбати паучі VELO можна в магазинах роздрібної торгівлі або замовити на сайті.

Бритіш Американ Тобакко є світовим виробником тютюнових продуктів і виробів із потенційно зниженим ризиком для споживача. Продукція під торговельними марками компанії реалізовується у понад 200 країнах світу. Компанія нараховує понад 50 000 працівників у різних країнах, а її портфель включає в себе більше 200 торговельних марок. Стратегічний портфель продукції компанії складається зі світових брендів сигарет і зростаючого числа виробів із потенційно зниженим ризиком для споживача (вироби для паріння та нагрівання тютюну, а також тютюнові та нікотиновмісні продукти для трансбуккального застосування).

Бритіш Американ Тобакко Україна ― перше підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України, яке було засноване в 1993 році на базі Прилуцької тютюнової фабрики. Компанія входить до складу групи British American Tobacco. 

Бритіш Американ Тобакко Україна є одним із найбільших інвесторів і роботодавців міста Прилуки та Чернігівської області. Штат компанії становить близько 1100 співробітників, з яких 500 працює в Прилуках.

Бритіш Американ Тобакко Україна визнана найкращим роботодавцем Європи 2019 року і найкращим роботодавцем України 2019 року, що відображає особливу лояльність компанії до своїх співробітників і створення максимально комфортних умов для їхнього розвитку та процвітання. В Україні портфель компанії включає в себе такі міжнародні марки, як Vogue, Dunhill, Pall Mall, Lucky Strike, Capri, а також вітчизняну торговельну марку Прилуки. Продукція Бритіш Американ Тобакко Україна експортується до Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Азербайджану, Болгарії, Казахстану, а також мережі магазинів Duty Free найбільших аеропортів світу. 

У вересні 2018 року Бритіш Американ Тобакко Україна випустила на ринок України революційний продукт із потенційно зниженим ризиком для споживача ― пристрій для нагрівання тютюну glo™.

За підсумками 2018 року Бритіш Американ Тобакко Україна стала платником податків №1 серед приватних компаній в Україні і перерахувала понад 16,1 млрд грн. до державного бюджету.

Сукупні інвестиції у модернізацію тютюнової фабрики в Прилуках і розвиток компанії становлять понад 550 млн дол. США. 

Сайт: http://www.bat.ua  

Категория: Новости Днепра, Реклама

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: