Skip to content

У Дніпрі продовжують ремонтувати проїжджі частини та внутрішньоквартальні дороги

У Дніпрі продовжують ремонтувати проїжджі частини та внутрішньоквартальні дороги

У Дніпрі з початку року відремонтували 40 тисяч квадратних метрів доріг проїжджої частини та 40 внутрішньоквартальних шляхів по всьому місту. Так, уперше з дня будівництва житлового масиву Придніпровськ на вулиці Космонавта Волкова відновлено дорожнє покриття.

«Сьогодні ми на завершальному етапі поточного ремонту. Ми вже встановили 2,7 квадратних метрів нового бордюрного каменю та закінчуємо влаштування покриття на площі 11 тисяч квадратних метрів. Вартість робіт становить близько 11 млн грн», – розповів заступник начальника управління з благоустрою Дмитро Коробов.

Представник мерії додав, що також ремонтують міжквартальні дороги на житловому масиві Лівобережний-1, у районі вулиці Менахема Шнеєрсона, проспекті Петра Калнишевського, вулиці Дунаєвського. Загалом до кінця року заплановано відреконструювати близько 20 вулиць і 200 прибудинкових територій. Окрім цього, продовжать ямковий ремонт головних магістралей. Так, на 2020 рік із міського бюджету на це заплановано витратити 600 млн грн.

Щодо ремонту міжквартальних доріг, то з початку квітня на вулиці Універсальній ведуться підготовчі роботи. Планується замінити 1200 квадратних метрів бордюру та 3000 квадратних метрів дорожнього покриття. Загалом сума ремонту сановить 3 мільйони гривень. Після завершення робіт на цій ділянці нові міжквартальні дороги з’являться у чотирьох домах по вулиці нижче.

Генеральний підрядник Сергій Кіт зазначив, що після закінчення ремонту вони спостерігають за станом дорожнього покриття: у разі його погіршення протягом року компанія все виправляє.

У Дніпрі продовжують ремонтувати проїжджі частини та внутрішньоквартальні дороги

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: