Skip to content

Більше 1 млн сімей Дніпропетровщини можуть сплачувати за електроенергію до 50% менше

Комплексні заходи з енергоефективності допоможуть жителям Дніпропетровської області сплачувати за електроенергію до 50% менше. Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO пропонує ефективні рішення для економії та підвищення комфорту.

Одним із дієвих способів, який дозволить сплачувати вдвічі менше за електроенергію, спожиту з 23:00 до 07:00, є встановлення двозонного лічильника, який входить до набору Розумний Watt.

Розумний Watt – це набір енергоефективних приладів, які можна підібрати індивідуально, враховуючи своє енергоспоживання і побажання щодо економії. Обрати набір можна на сайті YASNO або в будь-якому енергоофісі з послугою встановлення «під ключ».

Базовий набір складається із:

  • двозонного лічильника з нічним тарифом та послугою встановлення «під ключ»;
  • смарт-розетки з таймером – дозволяє програмувати вмикання/вимикання приладів у потрібний час;
  • LED-ламп – споживають до 10 разів менше електроенергії, ніж лампи розжарювання.

Збільшити економію можливо, якщо перенести частину побутових справ з 23:00 до 7:00. На цей період цілком реально змістити 50-70% електроспоживання.

«YASNO прагне робити електроенергію більш доступною для клієнтів, завдяки її розумному використанню. Вже 270 тис жителів Дніпропетровщини користуються двозонним лічильником і щодня економлять на оплаті за електроенергію до 50%. Ще 1,2 млн родин потенційно також можуть заощаджувати за допомогою енергоефективних наборів», – зазначив директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: