Skip to content

Всеукраїнський марафон E-Export School від Укрпошти

13 березня у м. Дніпро Укрпошта у партнерстві з Офісом з просування експорту та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розпочинає серію безкоштовних 8-годиних тренінгів для Українських виробників, які б хотіли дізнатися про нові можливості продажу товарів через інтернет зарубіжним покупцям.

Досвідчені тренери E-Export School детально розкажуть як українським підприємцям розпочати продаж своїх товарів з будь-якого населеного пункту України за кордон у форматі інтернет-торгівлі на таких глобальних платформах як Amazon, Etsy, eBay, Shopify, Joom та ін. Під час семінару його учасники ознайомляться з найважливішими юридичними, фінансовими, логістичними та маркетинговими аспектами для запуску бізнесу, а також будуть мати нагоду отримати індивідуальні консультації тренерів школи щодо власної справи.

Консультації щодо безкоштовної участі у зазначеному заході Ви можете отримати, звернувшись за телефонами контакт-центру АТ «Укрпошта» 0 800 300 545 (дзвінки по України безкоштовні) або перейшовши за QR-кодом на сторінку попередньої реєстрації.

Також, перейшовши на портал E-Export School від Укрпошти за допомогою QR-коду Ви маєте змогу ознайомитись з повним переліком міст, які приймуть участь у марафоні та його детальну програму.

Категория: Новости Днепра, Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: