Skip to content

У Дніпрі пройде триденний тренінг «Лідерство, особиста подорож»

У Дніпрі пройде триденний тренінг "Лідерство, особиста подорож". Новости Днепра

Ви хочете швидких і дивовижних змін у своїй команді? Тоді Вам до нас! Завдяки основним навичкам, що розвиваються на тренінгу лідерства, Ви отримаєте неймовірно потужний інструмент – знання та уміння ефективно спілкуватися, успішно вести команду до досягнень, правильно вирішувати конфлікти. А значить, скоріше досягнути поставленої мети.

Запрошуємо на триденний тренінг, що відбудеться 9 — 11 грудня у Дніпрі з метою навчити керівників підприємств малого та середнього бізнесу бути ефективними в комунікаціях різного рівня та різного оточення.

Для кого наш тренінг?
Для власників, топ-менеджерів, лінійних менеджерів підприємств, що мають від 3 до 5 років управлінського досвіду.

Мета навчання:
— Навчитися бути лідером та менеджером, як це вимагається в різних ситуаціях;
— опанувати навичку «Walk to talk»;
— вміти постійно розуміти внутрішніх і зовнішніх людей і вести високоефективні команди за собою.

За результатами навчання учасники:
— отримають навички лідерства, спілкування, ведення переговорів, управління людьми та конфліктами, управління ефективністю, навички презентації;

— дізнаються як вести людей, як ефективно спілкуватися вгору, вниз, горизонтально, як проводити зустрічі / презентації більш ефективно, як вирішувати конфлікти;

— як краще вести переговори: внутрішні / зовнішні, знаючи себе і вдосконалюючи, постійно працюючи над особистим розвитком, покращуючи ефективність бізнесу, обирати та утримувати потрібних людей у потрібному місці, здатних підтримувати і розвивати своїх співробітників до найкращих виконавців.

Наш тренер:
пані Уте Бюллєр (Ute Bühler), фрілансер, ментор та медіатор Франкфуртської школи фінансів та менеджменту.
Народилась в Мюнхені у Німеччині, навчалась на банківського службовця та отримала ступінь у галузі фінансів, продажів та HR. Закінчила подальші тренінги з фінансів, зосереджуючи увагу на продажах та HR у Німеччині, Італії та Швейцарії.
Після 15 років досвіду управління продажами банку UniCredit Group, відповідала за управління Unibredit Private Banking в Німеччині та Люксембурзі як HR Директор, очолюючи понад 700 співробітників банку.
З 2015 року працює у Франкфуртській школі фінансів та менеджменту, будучи позаштатним тренером і ментором в області HR в багатьох компаніях світу.

Тренінг організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровська Торгово-промислова Палата за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Вартість участі у триденному тренінгу «Лідерство, особиста подорож» складає 6500 грн.

У вартість навчання входять роздаткові навчальні матеріали, легкі сніданки, кава-паузи та обіди.

Для того, аби зареєструватись на тренінг, необхідно до 30 листопада 2019р. включно заповнити онлайн-заявку: https://form.jotformeu.com/92904746836368

Відібраним учасникам буде надіслано додаткове посилання для другого етапу реєстрації.

Детальніше про тренінг: http://dniprobisc.tilda.ws/leadership2019

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-12 (10) або на електронну пошту [email protected]

Категория: Новости Днепра, Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: