Skip to content

В одній зі шкіл Дніпропетровщини зник опалювальний котел за 1,5 мільйона гривень

София Танченко

В одній зі шкіл Дніпропетровщини зник опалювальний котел за 1,5 мільйона гривень. Новости Днепра

У Вальдорфській школі в Дніпрі мала би бути встановлена опалювальна котельня. Ба більше! Згідно з документами, вона там вже давно стоїть і працює. Однак реальність виглядає дещо по-іншому. Про те, що навчальний заклад залишився без котельні, розповів з місця голова ГО «Стоп Нелегал» Денис Шинкаренко.

«Відповідно до документів, тут мала б стояти котельня, на зведення якої було виділено до 3 мільйонів гривень. Ми приїхали на місце за адресою й побачили, що за фактом її тут просто немає. Зазначу, що люди сплачують кошти на обслуговування неіснуючої котельні. Можливо, її поставили, а потім вкрали? За цим фактом ми викликали на місце події патрульну поліцію», – розповів він.

Активіст також додав, що разом із головою відокремленого підрозділу ГО «Стоп корупції» в Дніпрі Артемом Мирошниченком поспілкувався з директоркою школи, яка запевнила, що на території навіть місця для котельні передбачено не було.

«За словами пані Ольги, котельню дійсно планували зводити, однак для неї не було місця. Водночас щороку приходять співробітники КП та запитують про обслуговування і щоразу здивовані йдуть», – додав Шинкаренко.

Джерело СТОПКОР

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: