Skip to content

“Я прийшов – її нема”: як школи Дніпра залишились без котелень через родину Мішалових (відео)

София Танченко

У Вальдорфській школі в Дніпрі мала би бути встановлена опалювальна котельня. Ба більше! Згідно з документами, вона там вже давно стоїть і працює. Однак реальність виглядає дещо по-іншому. Про те, що навчальний заклад залишився без котельні, розповів з місця голова ГО «Стоп Нелегал» Денис Шинкаренко.

«Відповідно до документів, тут мала б стояти котельня, на зведення якої було виділено до 3 мільйонів гривень. Ми приїхали на місце за адресою й побачили, що за фактом її тут просто немає. Зазначу, що люди сплачують кошти на обслуговування неіснуючої котельні. Можливо, її поставили, а потім вкрали? За цим фактом ми викликали на місце події патрульну поліцію», – розповів він.

Активіст також додав, що разом із головою відокремленого підрозділу ГО «Стоп корупції» в Дніпрі Артемом Мирошниченком поспілкувався з директоркою школи, яка запевнила, що на території навіть місця для котельні передбачено не було.

Відео дивитись тут

https://www.facebook.com/stopcor.ua/videos/1271557789721813/

«За словами пані Ольги, котельню дійсно планували зводити, однак для неї не було місця. Водночас щороку приходять співробітники КП та запитують про обслуговування і щоразу здивовані йдуть», – додав Шинкаренко.

Він також зазначив, що у сусідній школі № 128 ситуація дещо інша – котельню встановили, однак вона просто не працює. Активіст зауважив, що котли перебувають на балансі райради.

Зазначимо, що активісти чекали на поліцію понад 2-х з половиною години. Правоохоронці так і не приїхали, тож правозахисники змушені наразі звернутись до центрального управління.

Джерело СТОПКОР

Категория: Архив, Видео, Новости Днепра, Новости политики Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: