Skip to content

Борис Філатов: реконструкція пр. Героїв – один із найбільших проєктів міської влади з ремонту дорожнього покриття

У Дніпрі триває реконструкція проспекту Героїв від вулиці Космічної до бульвару Слави. Латковим ремонтом було не обійтися, адже комплексного оновлення тут не було кілька десятиліть.

«Ремонт проспекту Героїв – один із найбільших проєктів міської влади з ремонту дорожнього покриття. Адже проспект у найширшій своїй частині — близько 30 метрів. Цей ремонт робиться не лише шляхом заміни асфальтного покриття. Я приїхав також, аби подивитися, яка ситуація з виносною торгівлею, ларками, майбутніми стовпами освітлення. Думаю, зроблено все буде добре», — зазначив Борис Філатов під час інспекції ремонту проспекту.

Нині ремонт виконується за всіма стандартами. Кілька місяців тому тут поклали нові бордюри. Це – перший етап ремонту будь-якої дороги. Наразі продовжують знімати асфальт. Далі покладуть вирівнювальні шари і лише потім – основне асфальтне покриття.

Ще одна важлива складова – острівці безпеки. Про це дбають також під час ремонту й інших доріг – роблять їх, де необхідно. Далі візьмуться і за прилеглі території.

«Дорога справді була в жахливому стані. Нехай роблять, хоч дорога буде нормальна. Потерпимо», — розповів місцевий мешканець Дмитро, маючи на увазі тимчасове звуження проїжджої частини проспекту.

Після завершення реконструкції першої частини проспекту, візьмуться за другу – від бульвару Слави до провулку Добровольців. Ремонт охопить 1,1 км ділянки. Крім цього, тут планують прокласти тролейбусну мережу – щоб лінія маршруту охопила проспект в обидва боки. Ідеться також про облаштування заїзних кишень для громадського транспорту, а також розгорного кільця для тролейбусів.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: