Skip to content

У Дніпрі чоловік кидався під колеса автомобілів, щоб врятувати людей від вибуху гранати (Відео)

У Дніпрі чоловік кидався під колеса автомобілів, щоб врятувати людей від вибуху гранати (Відео). Новости Днепра

Дніпрянин Сергій Прокуда вранці 29 липня знайшов предмет, дуже схожий на гранату «Ф-1» на перехресті пр. Свободи та вул. Гвардійської. Чоловік буквально кидався під колеса автомобілів, поки чекали поліцію, щоб люди не стали жертвами вибуху. Про подію з перших вуст «НМ» дізналося на сторінці Сергія у Фейсбук.

«Поліція приїхала швидко. Вразила безтолковість народу — я стою зупиняю, щоб ніхто не наїхав на неї, але один пішохід та дві автівки на неї наїхали.

Я кидався під машини і вислухав, скільки про своїх родичів і сексуальну орієнтацію, що мені вистачить надовго! так, коли приїхали поліцаї, я з ними підійшов і побачив чеку, вусики та багато іншого! а от коли їде 156-та повна людей, тоді не до розглядування!

Дякую Каражекову Сергію за те, що він прикотив колесо, так як я не міг цього зробити, бо стояв на перехресті», — розповів чоловік.

Відео можно подивитись тут.

Справочно. Граната Ф-1

Максимальна дистанція ураження осколками — 200 м.

Найімовірніша дистанція ураження осколками — 30-35 м.

Час затримки вибуху — 3,2-4,2 с.

Кількість осколків — до 300 шт.

Бойові гранати пофарбовано у зелений колір від хакі до темно-зеленого. Навчально-імітаційні гранати пофарбовані в чорний колір з двома білими (вертикальна та горизонтальна) смугами. Крім того, навчальні гранати мають отвір у нижній частині корпусу. Бойовий запал не має кольору. У навчально-імітаційного запалу кільце чеки та нижня частина притискного важеля мають червоний колір.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: