Skip to content

Чи закривають гуртожиток ДНУ на ніч: корисна інформація для приїзжих

Таисия Кузьменко

Таисия Кузьменко

“Звертається до вас постійна читачка “Нашого міста”. Така ситуація: донька планує вступати на навчання до Дніпровського національного університету, по ЗНО набрала високі бали, тож шанси має. Недавно говорили ми про те, де вона житиме, як вступить до вузу, й виявилось, у гуртожитку не хоче, каже: “Ні на концерт не підеш, ні в кіно, там же в одинадцять вечора двері замкнуть, і не пустять.”І хоч я по-материнськи уточнила, як кажуть, пріоритети, для чого до вузу вступають, а сама таки хочу дізнатися, чи правда, що після 23 -ої години гуртожиток закривають?, — запитує Таміла Ващенко з Апостолівького району.

Як повідомив директор студентського містечка ДНУ імені О. Гончара Євген Сніда, згідно з Правилами внутрішнього розпорядку, в гуртожитках  їх студентського містечка, мешканці гуртожитку мають цілодобовий доступ у нього. Вхід дозволяється на підставі перепусток, виданих комендантом гуртожитку на строк проживання. Після закінчення  цього строку мешканець повинен повернути перепустку.

А от відвідувачі (особи, які не проживають в гуртожитку і приходять на запрошення мешканців), дійсно,  маю право перебувати в гуртожитку з 8-ої до 23-ої години.

Категория: Архив, Вопрос/ответ, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: