Skip to content

Жартівливі завдання, міми та живі статуї: У Дніпрі для слухачів Університету третього віку влаштували гуморину

Ростик Петровский

Ростик Петровский

Жартівливі завдання, міми та живі статуї: У Дніпрі для слухачів Університету третього віку влаштували гуморину. 9 квітня у Дніпрі, в приміщенні філармонії ім. Л. Когана відбувся концерт-гуморина для слухачів Університету третього віку. Захід – одна з новинок культурної програми для літніх студентів. Влаштували його з ініціативи міського голови Бориса Філатова. 
Жартівливі завдання, міми та живі статуї: У Дніпрі для слухачів Університету третього віку влаштували гуморину. Новости Днепра
«Ми провели 8 відбіркових етапів, переглянули близько 100 номерів і обрали 20 найкращих. Серед них є й жартівливі пісні, і гуморески, і танцювальні номери, й пародії. Гуморина – це яскравий приклад того, як можна показати творчі здібності слухачів Університету третього віку, дати їм можливість проявити себе на сцені перед великою аудиторією, що налічує 600 осіб. Під час концерту вони створили гарний настрій не тільки публіці, а й собі», – розповів директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.
Жартівливі завдання, міми та живі статуї: У Дніпрі для слухачів Університету третього віку влаштували гуморину. Новости Днепра
Гостей заходу біля входу зустрічали учасники гуморини, перевдягнені у костюми клоунів. Перед відвіданням концерту вони пропонували глядачам виконати кумедні завдання. У холі настрій присутнім створювали міми та живі статуї. Гості були у захваті.
«Я тільки зайшла сюди й відразу почала усміхатися. Ці кумедні клоуни, гарно вбрані дівчата – все це створює піднесений настрій. Я прийшла подивитися на виступ наших студенток Університету третього віку. Та й взагалі на концерті весело. Це ж гуморина», – поділилася враженнями гостя заходу Любов Бородулькіна.
Олена Троценко пройшла відбіркові етапи і сьогодні виступала на сцені.
«Мені подобається навчатися в Університеті третього віку, спілкуватися, брати участь у флешмобах і таких концертах, як гуморина. Я підготувала пародію на мою улюблену співачку Аллу Пугачову. Щоразу під час таких цікавих заходів згадую нашого мера Бориса Альбертовича з подякою за можливість урізноманітнювати повсякденне життя», – зазначила учасниця гуморини Олена Троценко.
Наразі соціальний проект «Університет третього віку» налічує близько 7 тисяч слухачів. За час його існування було проведено понад 2,5 тис. занять та прочитано понад 3 тисячі лекцій на різну тематику.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: