Skip to content

Борис Філатов привітав гравців баскетбольного клубу «Дніпро» зі здобуттям Кубка України

София Танченко

Борис Філатов привітав гравців баскетбольного клубу «Дніпро» зі здобуттям Кубка України. Новости Днепра
14 березня міський голова Дніпра Борис Філатов зустрівся з баскетболістами клубу «Дніпро». Очільник міста привітав спортсменів зі здобуттям Кубка України з баскетболу сезону 2018/2019 рр. Почесний трофей команда виграє вже втретє.
«Наші зустрічі стали традиційними. Для міста справді багато значить те, що Дніпро підтверджує статус ще й баскетбольної столиці. Ви – обличчя міста, своїми спортивними звитягами підтверджуєте славу Дніпра. Це дуже важливо для людей, особливо у нинішні непрості часи – коли багато хто потребує саме моральної підтримки. Дякую за вашу спортивну працю. Добре, що у нас є справжні ентузіасти, котрі вкладають у розвиток цього спорту не тільки гроші, а й частинку душі та серця», – сказав Борис Філатов.
Мер також вручив подяки гравцям і представникам баскетбольного клубу. Так, у боротьбі за Кубок України баскетболісти клубу «Дніпро» обійшли БК «Київ-Баскет», а згодом і БК «Одеса». Гравець Кирило Фесенко у лавах баскетбольного клубу «Дніпро» грає перший рік і саме тут він здобув першу у своїй кар’єрі перемогу. Те, що мерія його рідного міста Дніпра відзначила здобутки команди, хлопець вважає правильним ставленням до спортсменів.
«Звісно, це приємно. Я й раніше був переконаний, що Дніпро – баскетбольне місто. Завжди багато вболівальників, особливо на минулій грі. На відміну від багатьох інших команд, ми здобули цю перемогу без легіонерів – іноземних гравців. Було непросто, адже між двома іграми ми мали менше доби. Та ми впоралися й перемогли», – розповів баскетболіст.
На згадку про зустріч спортсмени БК «Дніпро» подарували Борису Філатову символ перемоги – баскетбольний м’яч із власними автографами. Свого часу таку ж спортивну реліквію мер Дніпра виставив на благодійний аукціон.
«Ми обіцяли, що повернемо м’яча з новими перемогами. Слова дотрималися. Хороша традиція: ви віддаєте його на добру справу, а ми знову виграємо та приносимо вам інший», – сказав президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв.
Нагадаємо, на конкурсі «Найкращі спортивні досягнення Дніпра-2018» БК «Дніпро» здобув перемогу у номінації «Найкраща команда року». Торік клуб отримав «срібло» чемпіонату Суперліги, а також завоював перший в історії вітчизняного баскетболу Суперкубок України.

Категория: Новости Днепра, Спорт

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: