Skip to content

Прес-конференція на тему :  «Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментує ситуацію у Дніпрі і розкаже про перспективи»

София Танченко

Прес-конференція на тему :  «Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментує ситуацію у Дніпрі і розкаже про перспективи». Новости Днепра

27 листопада об 11:00 в інформаційному центрі «Наше Місто» пройде прес-конференція на тему «Міжнародний експерт з переробки відходів прокоментує ситуацію у Дніпрі і розкаже про перспективи».

Професор університету NORD Ойстейн Нюстад має десятирічний науковий та практичний досвід роботи у темі утилізації відходів . Він розповість про стратегію управління відходами у ЕU , зокрема у Норвегії, технології переробки, наукові розробки , наявні можливості розвитку даного напрямку в Україні, зокрема у Дніпрі. А також прокоментує ситуацію з утилізацією відходів у місті та в країні загалом.

Спікери — професор університету NORD Ойстейн Нюстад.

З питань проведення прес-конференцій звертайтеся до контактних осіб за телефонами: Альона Забуга (067) 751 99 71, Дарина Сухоніс (093) 384-07-25. Або за адресою [email protected]

 

 

 

Категория: Анонсы пресс-центра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: