Skip to content

В Днепре дети страдают из-за пьяных родителей

София Танченко

В Днепре дети страдают из-за пьяных родителей. Новости Днепра

В Днепре 3 октября на ж/м Тополь-2 в полицию поступил вызов о пьяной матери и маленькой дочке, которая плакала и просила о помощи. Об этом журналист «НМ» узнала на facebook-странице «Патрульна поліція Дніпропетровської області».

Від шкідливих звичок батьків передусім страждають діти.
Так, 3 жовтня, близько 2-ї години ночі на спецлінію «102» зателефонували небайдужі громадяни і повідомили, що на житловому масиві Тополя-2 перебуває нетвереза жінка, а з нею дитина, яка плаче. Патрульні прибули на місце події і виявили громадянку з ознаками сильного алкогольного сп’яніння. З нею була її 6-річна донька. Дитина була неохайно та дуже легко одягнута. Вона замерзла, плакала і благала про допомогу.

По словам горе-матери, сначала она выпивала со своей подругой, а потом — со своим знакомым, но уже на улице.

Як пояснила її мати, вона спочатку вживала алкоголь зі своєю подругою, а потім зустріла знайомого і продовжила пити вже на вулиці. Патрульні забрали жінку з дитиною до Шевченківського відділку поліції та сповістили про випадок ювенальну превенцію.

 

Врачи «скорой помощи» сообщили, что с девочкой все хорошо — она просто замерзла.

Інспектори викликали швидку. Лікар оглянула дівчинку і запевнила, що з нею все гаразд, просто маленька змерзла. Дитину забрали до лікарні. А на її матір склали протоколи за ст.184 КУпАП (Неналежне виконання батьківських обов’язків) та постанову за ст.178 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях).

 

В Днепре дети страдают из-за пьяных родителей. Новости Днепра

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: