Skip to content

Хто допоможе дніпрянину, якщо протікає дах

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Хто допоможе дніпрянину, якщо протікає дах. Новости Днепра

Покращується настрій, коли бачиш – не лише весна прикрашає місто. Як ще до шостої ранку на мосту наводить чистоту машина, а на розі проспекту Яворницького й вулиці Січових стрільців повним ходом іде ремонт дороги. Як на пряму лінію в редакцію телефонують дніпряни і запитують, куди звернутися, аби всім будинком взяти участь у безстроковій акції «Дніпро – простір чистоти».

Коли завершиться ремонт ліфтів? Коли відремонтують дах у будинку? Чому мешканці в будинках без ліфта платять, як жителі висоток? Що входить у тариф? Ці питання у численних дзвінках городян на пряму лінію звучали найчастіше. Відповідав, переконував, роз’яснював, слухав і брав на замітку директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай.

— З 2016 року в домі протікає дах. Хто допоможе!

— Днями працівники управляючої компанії КП «Жилсервіс-2» обстежили покрівлю вашого будинку і встановили, що на 70 відсотків вона потребує заміни. Будемо ремонтувати. Але, на жаль, в планах поточного ремонту на цей рік відповідні роботи в названому будинку не передбачені. Тож займатимемось пізніше.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: