Skip to content

Якщо будинком управляє «Жилсервіс-2», чи можна створити ОСББ

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Будинком управляє «Жилсервіс-2» чи можна створити ОСББ. Новости Днепра

Покращується настрій, коли бачиш – не лише весна прикрашає місто. Як ще до шостої ранку на мосту наводить чистоту машина, а на розі проспекту Яворницького й вулиці Січових стрільців повним ходом іде ремонт дороги. Як на пряму лінію в редакцію телефонують дніпряни і запитують, куди звернутися, аби всім будинком взяти участь у безстроковій акції «Дніпро – простір чистоти».

Коли завершиться ремонт ліфтів? Коли відремонтують дах у будинку? Чому мешканці в будинках без ліфта платять, як жителі висоток? Що входить у тариф? Ці питання у численних дзвінках городян на пряму лінію звучали найчастіше. Відповідав, переконував, роз’яснював, слухав і брав на замітку директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай.

Будинком управляє «Жилсервіс-2» чи можна створити ОСББ. Новости Днепра

 

-Нашим будинком уже управляє «Жилсервіс-2». Чи можна створити ОСББ?

— Так, це можна зробити у будь-який час. Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», якщо протягом дії договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, укладеного за результатами конкурсу, співвласники вирішать змінити форму управління будинком або обрати іншого управителя, вони мають право достроково розірвати такий договір. За законом, про це необхідно попередити управителя, призначеного на конкурсних засадах, не пізніше як за два місяці до дня розірвання договору.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: