Skip to content

Гепахелс — щоб печінка не хворіла

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

Гепахелс - щоб печінка не хворіла. Новости Днепра

Гіркота в роті, жовтий наліт на язику, нудота, землистий колір обличчя, метеоризм, головний біль… Якщо ці симптоми постійні, то варто звернути увагу на роботу печінки і жовчного міхура.

Головна функція печінки лежить в очищенні організму від шлаків і токсинів.

До основних причин порушень роботи печінки і жовчовивідної системи відносяться неправильне харчування, зловживання алкоголем, неякісна вода, прийом деяких ліків (антибіотики, снодійні, знеболюючі), ураження гельмінтами, генетична схильність.

Щоб підтримати нормальне функціонування печінки і жовчного міхура, необхідно нормалізувати харчування, відмовитися від шкідливих звичок і врегулювати прийом ліків — тільки за призначенням лікаря!

Для профілактики і в комплексній терапії захворювань печінки і жовчних шляхів рекомендується прийом гепатопротекторів. Дана група препаратів широко представлена в аптеках України. Серед них виділяється комплекс ГЕПАХЕЛС (США). Завдяки багатокомпонентному складу препарат надає позитивний вплив не тільки на гепацитарну систему, але й на весь організм в цілому.

У складі однієї таблетки — екстракти молочного чортополоху (розторопші плямистої), артишоку і турмерику; лецитин; орегонський виноград (магонія падуболистна); кнікус благословенний; ноні; вітаміни групи В (В8, В4, В6) та L-метіонін.

Розторопша захищає і відновлює клітини печінки, стимулює вироблення жовчі і виводить шлаки. Артишок сприяє виведенню з організму сечовини і токсичних речовин. Турмерик (куркума) використовується в медицині для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, покращення травлення, а також при жовчнокам’яній хворобі.

У профілактиці та лікуванні захворювань печінки і жовчовивідних шляхів особливе значення має і прийом вітамінів. Так, вітамін В4 (холін) прискорює структурне відновлення пошкоджених тканин печінки при токсичних впливах ліків і алкоголю. А в комплексі з лецитином вітамін В4 сприяє транспорту і обміну жирів у печінці. Вітамін В8 (інозит) сприяє регуляції жирового обміну, нормалізує рівень холестерину в крові і перешкоджає розвитку ожиріння.

ГЕПАХЕЛС захищає і відновлює клітини печінки, стимулює секрецію жовчі і її відтік з 12-палої кишки, покращує процеси травлення.

ГЕПАХЕЛС має гепатопротекторні, жовчогінні, сечогінні та дезінтоксикаційні властивості.

Запитуйте в аптеках вашого міста або по тел. (044) 592-15-29.

Форма випуску: 30 і 90 таблеток.

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні — ПП «Хелсивей», м. Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. акад. Л. І. Медведя МОЗ України № 3/8-2675-64399 Е від 29.05.2017 р. Дієтична добавка.

Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Категория: Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: