Skip to content

Сьогодні пройде 31-та чергова сесія Дніпровської міської ради (Трансляція)

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Сегодня в Днепре пройдет 32 сессия горсовета. Новости Днепра

25 квітня, о 10:00, розпочнеться 31-ша чергова сесія міської ради VII скликання. Про це корреспондент «НМ» дізнався у пресс-службі міськради Дніпра.

Депутати розглядатимуть програму підтримки малого підприємництва у Дніпрі на 2018-2022 рр. – «Легкий старт» та проект угоди про співпрацю між Дніпровською міською радою та Слобожанською селищною радою. Міські обранці визначаться й із затвердженням порядку довічного утримання (догляду) громадян Дніпровською міською радою. А ще на порядку денному – ухвалення Кодексу поведінки працівників мерії та присвоєння звання «Почесний громадянин міста Дніпра» ректору Придніпровської  державної академії фізичної культури та спорту Віктору Савченку.
Крім цього, депутати розглянуть порядок відшкодування збитків, заподіяних майну фізичних і юридичних осіб об`єктами благоустрою комунальної власності та їхніми елементами, і деякі питання, що стосуються вилову безпритульних котів у місті Дніпрі (на виконання петиції мешканців).
Також до розлогого списку ініціатив, винесених на сесію, увійшли питання про функціонування районних у місті рад та їхніх виконавчих органів і затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського. Ще один важливий пункт – розгляд порядку компенсації власникам витрат з демонтажу не передбачених технічною документацією елементів опорядження балконів, лоджій житлових будинків та інших споруд.
Традиційно найбільшим є блок питань  щодо земельних відносин – близько 200 пунктів.
За перебігом засідання можна стежити в режимі онлайн за посиланням.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: