Skip to content

29 березня в Дніпрі відбудеться концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

29 березня в Дніпрі відбудеться концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Новости Днепра

На численні прохання, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирішили продовжити тур на підтримку синглу #Хочеш з майбутнього альбому гурту, реліз якого заплановано на весну цього року. Також, в програмі виступів — улюблені пісні з трьох студійних альбомів — “UNDERGROUND”, “ДИХАЮТОБОЮ” та “5хвилин”. 29 березня БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ  завітають до міста Дніпро  з  концертом, який відбудеться о 19:00 в Будинку культури «Шинник».

В першій частині туру гурт дав 18 концертів, двічі завітавши до Львова.  А розпочався тур у вересні 2017-го в Лондоні, де гурт виступив вперше – на благодійному концерті у  Громадському Українському Центрі. У другій частині заплановано 15 концертів. До деяких міст музиканти завітають вперше, а в деякі приїдуть з цією програмою вдруге, – з концертами на біс. То ж, загалом в турі БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дасть 33 концерти, що стане рекордом для гурту!

Сингл #Хочеш було презентовано у вересні 2017 року на акустичному концерті в Києві. А нещодавно гурт презентував ніжний та чуттєвий кліп на цю пісню, який за короткий термін зібрав вже півмільйона переглядів!

Ось що розповів про цю пісню фронтмен гурту Сергій Танчинець: “Хочеш — пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема. Хочеш вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу “Тону” я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали “5 хвилин”. Тож Хочеш — наш третій рекорд по ніжності! Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається”.

Подивитись кліп можна за посиланням: https://youtu.be/0EMowVnDrsU

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на свої виступи усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

29 березня 19:00 Будинок культури «Шинник»

29 березня в Дніпрі відбудеться концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Новости Днепра 29 березня в Дніпрі відбудеться концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Новости Днепра 29 березня в Дніпрі відбудеться концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Новости Днепра

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: