Skip to content

У Дніпрі “Вчитель року“ розповіла про складність та цінність своєї роботи

Максим Забуга

Максим Забуга

У Дніпрі “Вчитель року“ розповіла про складність та цінність своєї роботи. Новости Днепра.

У Дніпрі “Вчитель року“ розповіла про складність та цінність своєї роботи. Новости Днепра.

Сьогодні, коли діти Дніпра на канікулах, ми вирішили дізнатися в наших вчителів, що вони цінують у своїй роботі, до чого прагнуть, які знання та цінності хочуть передати дітям? Про це кореспонденту “НМ” розповіла Юлія Гамрекелі, викладач музичного мистецтва у СШ №129 – переможниця конкурсу «Вчитель року», яка потрапила до топ-10 кращих вчителів України.

— Працюю в школі №129 з 2003 року,  коли переїхала до  Дніпра. Викладаю музику, музичне та образотворче мистецтво. Зараз веду інтегрований курс «Мистецтво»,  в 10-11 класах — художнє мистецтво.

Люблю свою професію, свою роботу- мабуть, це і дало мені змогу отримати такий результат.

Я — творчий вчитель. Вважаю, що найголовніше — спілкування з дітьми.  Хочу, щоб на уроці вони відчували себе комфортно, завжди спонукаю до діалогу, поважаю право кожного на власну думку.

На уроках я намагаюсь зробити так, щоб діти самі робили крок до формування вільної, впевненої, всебічно розвиненої особистості. Адже діти — це справді наше майбутнє!

Дуже важливий момент — самовираження кожної дитини: коли вони отримують те чи інше творче завдання, не наголошую на тому, як треба зробити, а даю самим вибрати те чи інше вирішення. І результат отримуємо дуже креативний.

Блиск та цікавість в дитячих очах, прагнення виділитись, можливість бути позитивно сприйнятим у маленькому шкільному суспільстві — все це залежить від вчителя.

Дитина повинна приходити на урок з радістю, а йти з уроку — задоволеною. При цьому отримувати знання, навіть  не задумуючись над тим, що це важка праця.

Напевно, ці моменти в моєму житті і різнобарвні діти, які оточують мене — це і є люди і моменти, які мене надихають.

Мої плани на майбутнє — працювати в школі,бути хорошим вчителем для дітей, розвивати в них творче мислення і любов до музики.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: