Skip to content

Дніпряни домовилися про співпрацю з членами Міжнародного трейд-клубу

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Дніпряни домовилися про співпрацю з членами Міжнародного трейд-клубу. Новости Днепра

У Дніпропетровській торгово-промисловій палаті відбулася зустріч бізнес-спільноти Дніпропетровщини з членами Міжнародного трейд-клубу.

Він об’єднує представників 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Представники КП «Агентство розвитку Дніпра» провели перемовини з дипломатами, відповідальними за торговельно-економічну співпрацю з Україною.

Так, із виконавчою директоркою Канадсько-української торгової асоціації Еммою Турос були обговорені шляхи залучення грантових програм до інвестиційних проектів Дніпра. Першого секретаря відділу торгівлі та економіки представництва ЄС в Україні Жосліна Гіттона зацікавив проект будівництва на Слобожанському проспекті індустріального парку Industrial Forpost, який має стати інвестиційно привабливим для європейських бізнес-кіл.

А з представником посольства Словаччини Олександром Морозом досягнуто попередніх домовленостей щодо візиту дніпровської делегації до цієї країни з метою вивчення досвіду впровадження та управління індустріальними парками.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: