Skip to content

Молоді волонтери допоможуть привести до ладу селища Дніпропетровської області

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Молоді волонтери допоможуть привести до ладу селища Дніпропетровської області. Новости Днепра

Селища і невеликі містечка можуть запросити до себе команду з 25 волонтерів всеукраїнського проекту «Тут і Зараз». Об’єднавшись із місцевими жителями, молодь побудує дитячий майданчик, відреставрує пам’ятку культури чи виконає іншу роботу, залежно від потреб населеного пункту.

Населений пункт має подати заявку до 1 березня. У серпні волонтери вирушать до обраних місць.

У кожному селищі чи містечку волонтери проекту проведуть два дні, за які разом з місцевими жителями спробують змінити їхнє життя на краще. Мета проекту «Тут і Зараз» – поширення ідеї активного громадянства та культурний обмін між українцями зі Сходу та Заходу.

Перший проект «Тут і Зараз» відбувся в серпні 2016-го року. Дві команди по 20 людей відвідали 6 селищ на Заході України (Верб’ятин, Малі Заліщики, Бариш, Підмихайля, Тужилів, Старий Угринів) та 5 селищ на Сході України (Спаське, Мар’ївка, Ковпаківка, Краснокутськ, Рубіжне). У кожному селищі команда втілила екологічно-соціальний проект. Хлопці та дівчата встигли побудувати дитячі майданчики, відреставрувати пам’ятки культури, прибрати сміття в лісі та біля річок та здійснити іншу важливу роботу.

Більше про проект можна дізнатися тут: https://drive.google.com/file/d/1NrnPAYKQ79y6yoOsGj9988pBgod0OjwC/view

Заповнити заявку можна за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsmUnRr5ky8MskG0tIc2k6Z6W1CKGND23PmLZbqBnyRVl3pw/viewform?c=0&w=1&fbzx=-2841460935677655600

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: