Skip to content

Зміцнити імунітет, підтримати суглоби

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Зимовий період характеризується суттєвими змінами погодних умов, що впливає на здоров’я людини. Перепад атмосферного тиску, зниження температури повітря, снігопади, мороз — ці природні явища можуть спровокувати загострення хронічних хвороб, а також стати причиною виникнення застуд та вірусних захворювань.

Всі ці проблеми зі здоров’ям пов’язані зі зниженням імунітету організму. Причинами зниження імунітету є незбалансоване харчування, шкідливі звички, стрес, хронічне недосипання тощо. З віком несприятливий вплив на імунітет накопичується, в результаті організм швидше старіє, виникають рецидиви хронічних захворювань, дискомфорт і погане самопочуття. Особливо в цей період загострюються захворювання опорно-рухового апарату, що стає актуальним для людей старшого віку, після перенесених травм, які мають надлишкову вагу, для тих, чия трудова діяльність пов’язана з надмірними фізичними навантаженнями, а також для жінок після менопаузи.

Дані фактори можуть стати причиною виникнення болю в суглобах під час або після фізичних навантажень, також біль може посилитися вночі і бути постійним, з’являється ранкова скутість, хрускіт і обмеження рухів. Всі ці симптоми можуть вказувати на наявність таких серйозних захворювань, як артроз, артрит або остеоартроз…

В основі захворювань лежить руйнування суглобового хряща: з віком знижується здатність організму виробляти природні речовини — глюкозамін і хондроїтин. Вони є головними компонентами синовіальної рідини, яка дозволяє суглобу легко і безболісно рухатися.

ПРИРОДНА ПІДТРИМКА СУГЛОБІВ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ
(містить натуральний порошок акулячого хряща)

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ рекомендований для профілактики і в комплексному лікуванні артриту, артрозу і остеохондрозу, для прискорення відновлення кісткової тканини при переломах.

Його дія спрямована на збереження і формування хрящової і кісткової тканини, усунення дефіциту внутрішньосуглобової змазки, зменшення запалення і набряку, зниження больових симптомів і швидке прискорення відновлення хряща.

Крім хондропротекторної дії, АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ сприяє підвищенню імунітету, що дуже важливо в профілактиці розвитку хронічних, простудних і вірусних захворювань.

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ АБО ПО ТЕЛ . (044) 592-15-29

Офіційний представник компанії Хелсивей Продакшен, Інк (США) в Україні — ПП «Хелсивей», м. Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

Гіг. висновок ДСЕЕ МОЗ України No05.03.02-03 /70480 від 05.08.2013 р. Дієтична добавка.

Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я!

Категория: Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: