Skip to content

Борис Філатов про можливе призначення Валентина Манька головою Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО: Серед десятків тисяч гідних знайшли людину на прізвище «покидьок»

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Борис Филатов призвал депутатов горсовета присоединиться к процессу оформления документов на земли парковых зон Днепра. Новости Днепра

Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував скандал навколо можливого призначення Валентина Манька головою Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО. В ефірі телеканалу NewsONE Борис Філатов назвав цю ситуацію кричущим випадком.

— Пана Манька я знав у 2014 році. І можу відверто сказати, що цю людину небезпідставно звинувачують у рейдерських захопленнях, розбої та бандитизмі. Це та людина, на якій нема де ставити печатку. У мене є чимало питань стосовно конкурсу (конкурс на посаду голови Держслужби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, – Ред.): яким чином ця людина могла пройти його, і чому у країні, де десятки тисяч людей пройшли війну і мають статус учасника бойових дій, обрали найбільш підлого та недолугого персонажа? Хотілося б, щоб цьому дали морально-етичну оцінку ті люди, які його лобіювали. Як мені відомо, розгорівся дуже серйозний скандал. Виступив і Міністр внутрішніх справ, і Прем’єр-міністр. Я не розумію, як після такого скандалу його можуть призначити на цю посаду. Мабуть, у нього є покровителі у високих кабінетах, які намагалися з ним розрахуватися за певні послуги. Для мене це – кричущий випадок. Чому серед десятків тисяч достойних людей не могли відшукати найдостойнішого, а знайшли людину на прізвище «покидьок», – сказав Борис Філатов.

Як відомо, раніше Валентин Манько перебував у розшуку через відкриту щодо нього кримінальну справу за розбій. Йому також закидали підробку документів щодо власних прибутків.

https://www.youtube.com/watch?v=sNfwMa9gwC4&feature=youtu.be

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: