Skip to content

Пряма лінія «НМ»: що треба знати дніпрянам про субсідії

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Задай питання спеціалісту міграційної служби Дніпра. Новости Днепра.

Що треба знати дніпрянам, аби отримати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг? Як відбуватиметься монетизація призначених субсидій? На ці та будь-які інші питання читачів газети «Наше місто» відповідатимуть провідні фахівці департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради:

— Володимир Плаксій, начальник відділу з питань соціального захисту населення, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, воїнів-інтернаціоналістів, осіб, звільнених з місць позбавлення волі, пенсійного забезпечення та субсидій управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради,

— Любов Чорна, начальник відділу прийняття рішень з питань призначення допомоги та компенсацій управління соціального захисту Соборного району,

— Світлана Дей, начальник відділу опрацювання документів щодо призначення всіх видів соціальної допомоги управління соціального захисту Новокодацького району.

Телефонуйте нам цієї п’ятниці, 19 січня, з 11:00 до 12:00 за номерами: 097-394-18-14 та 063-565-86-61. За цими ж телефонами можна поставити своє питання заздалегідь.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: