Skip to content

«НМ» — головна газета міста, тепер «Офіційно»

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

«НМ» — головна газета міста, тепер офіційна. Новости Днепра.

«НМ» — головна газета міста, тепер офіційна. Новости Днепра.

У новому 2018 році газета «Наше Місто» зробила містянам вагомий подарунок. З січня в інформпросторі Дніпра з’явився  додаток до головної газети міста «Наше місто «Офіційно». Щотижневик містить інформацію про рішення міської ради, оголошення департаментів, управлінь, комунальних підприємств, результати роботи депутатських комісій та ін.

Додаток «Офіційно» буде цікавий людям, які слідкують за розвитком міста, допоможе передати інформацію напряму від міської влади до громадян.

«НМ» — головна газета міста, тепер офіційна. Новости Днепра.

— Ми створили продукт, який дозволить дніпрянам та мешканцям області самостійно знайомитись з офіційними документами, ухвалами, постановами органів місцевої влади, результатами роботи депутатського корпусу, — відзначає головний редактор «НМ» Тетяна Валігурская, — ця інформація дає можливість активним членам громади слідкувати за діяльністю органів місцевого самоврядування та спиратися у своїх висновках та вчинках не на чутки, а достовірну офіційну інформацію.

Окрім офіційних документів на шпальтах видання читачі можуть знайти  інформацію що до структури та функціоналу департаментів міської ради, сферу їх компетентності та відповідальності, планами та звітами діяльності чиновників. Окремий акцент редакція робить на корисності інформації для містян: читачі зможуть ознайомиться із графіками роботи приймалень та департаментів, адресами та корисними контактами служб, комунальних підприємств та т. ін.

«НМ» — головна газета міста, тепер офіційна. Новости Днепра.Додаток «Наше місто «Офіційно» виходить щотижня та розповсюджується за передплатою. Передплатити офіційно можна у всіх відділеннях «Укрпошти» або через Приват24 за допомогою QR-коду (у «Каталозі місцевих видань України Дніпропетровської області» передплатний індекс 60267).

Тож передплачуйте видання та отримуйте своєчасно необхідну вам інформацію!

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: