Skip to content

В Днепре закрывается легендарная «Veterano Pizza»

Надежда Мишина

Надежда Мишина

В Днепре закрывается легендарная «Veterano Pizza». Новости Днепра.

 

В Днепре закрывается легендарная «Veterano Pizza». Новости Днепра.

Популярна піцерія Дніпра — «Veterano Pizza» на вул.Старокозацькій 57 не очікувано закривається з 5 лютого. Про це журналіст «НМ» дізнався на сторінці її власника Андрія Сарвира у Facebook.

Нагадаємо, що свою роботу цей патріотичний заклад розпочав 11 лютого 2017 року. Незважаючи на досить невеликий проміжок часу, його вже  встигли відвідати мільйони людей. Інтер’єр закладу базується на предметах, які пов’язані з подіями АТО. Більшість працівників — це колишні військові  після демобілізації.

В Днепре закрывается легендарная «Veterano Pizza». Новости Днепра.

  -Це був непростий рік, повний несподіванок, знайомств та розчарувань. Рік, за який я отримав купу досвіду і тепер можу вже точно сказати, що саме я хочу побачити в новому закладі. За цей час багато наших постійних відвідувачів стали нашими друзями, з деякими з них ми навіть створюємо нові проекти! Маю надію, що і цей рік буде не менш насичений на події, але хотілось би, щоб ці події були лише позитивні. Окремо хочу подякувати всім, хто був з нами від початку і до кінця, не зважаючи ні на що.

Як розповідає власник закладу, через низку причин, зокрема відсутність досвіду на початку проекту, а від цього і купу помилок після,  він вирішив призупинити дію «Veterano Pizza» на цій локації.

-Насправді рішення  про переїзд було прийнято ще 5 місяців тому. Весь цей час я шукаю нове приміщення ближче до центру міста. Тому що на цій локації нема можливості та смислу розвивати цей бізнес. При відкритті піцерії мені не вистачало досвіду та знання, аби це зрозуміти, — розповів журналісту «НМ» Андрій Сарвира.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: