Skip to content

Чи буде у Дніпрі новий аеропорт?

Катерина Гаценко

Катерина Гаценко

Чи буде у Дніпрі новий аеропорт? Новости Днепра

Чи буде у Дніпрі новий аеропорт? Новости Днепра

До 2020 року у Дніпрі побудують новий аеропорт. Про це коресподенту «НМ» розповіла народний депутат України Тетяна Ричкова.

— До 2020 року у Дніпрі побуду­ють новий державний аеропорт. Вже 2018-го Міністерство інфраструктури розпочне проектні роботи злітно-по­садкової смуги. Стару треба повністю відновити, щоб вона змогла прийма­ти сучасні авіалайнери. Що стосується термінала, то зараз спеціалісти вирі­шують, робити новий проект чи взяти за основу львівський. Гадаю, найближ­чим часом це питання буде вирішене і почнуться роботи з будівництва, — зазначила Тетяна Ричкова.

Вже визначили місце розташування нового аеропорту – він знаходитиметь­ся поряд із нині працюючим. Починаєть­ся оформлення документів. Повітряні ворота Дніпра стануть більш привабли­вими як для пасажирів, так і для авіаперевізників. Наша мета – зробити і внутрішні, і міжнародні авіаперельоти доступними для всіх городян. До Дніпра вже висловили бажання зайти декілька лоукостерів, як тільки відновлять смугу та побудують новий термінал.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: