Skip to content

Як маршрутки Дніпра змінять рух (ПОВНИЙ СПИСОК, СХЕМА РУХУ)

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепр

Як раніше зазначав «НМ», у Дніпрі скоротять 33 маршрути. Сьогодні на прес- конференції директор департамента транспорту Ігор Маковцев дав роз’яснення щодо змін у маршрутній мережі міста

Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра

— Відомо, що із 33 маршрутів Дніпра – 13 маршрутів не обслуговуються — це маршрути № 13, 42А, 76А, 88А, 125, 132, 142, 21А, 20А, 78, 148, — наголосил Ігор Маковцев.

Крім того, посадовець зазначив, що популярні напрямки №101А (пл. Вокзальна – ж/м Тополя-3) та №157А (ж/м Сокіл – вул. Київська) залишаються без змін, маршрут № 60 продовжать, щоб в нього входило селище Авіаторне та ж/м Тополя-3.

— При ліквідації маршруту №67, що Прямує з ж/м Сокіл до центру, буде продовжено напрямок № 119: він заїжджатиме на ж/м Сокіл і так само прямуватиме до центру міста. Маршрут №124 також потрапив під скорочення, але його замінять маршрутом №125 який частково буде копіювати його напрямок на цьому маршрутові також будуть працювати машини №95 та №23, — зазначив директор департамента транспорту.

Крім того, два маршрути з Таромського №141 та №77 скорочують до станції метро Покровська. Щодо маршруту №135 планують ліквідувати через велику дистанцію, альтернативою буде маршрут №18 який прямує до ж/м Тополь-3.

— Основна наша мета – розвантажити основні магістралі, дати можливість підвищити технічну швидкість, прибрати затори. Крім того, ми хочемо підвищити клас автобусів. Давно йдеться про те, щоб зняти з маршрутів «Спринтери». Але поки існує така мережа, це зробити неможливо. Адже автобус високого класу місткості енергоємний, — розповів Ігор Маковцев.

Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра Повний список зміни руху маршруток Дніпра. Новости Днепра

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: